|
||
cimbomum benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim ![]() ayrıca hakeme gıccık olduğumu belirtmek istiyorum yaw sahada oyuncu kalmadı fenerbahçeyede teşekkürler iyi oyun çıkardılar güzel maçtı
|
||
|
||
o nasıl bir hakemdi öyle anlayamadım malesef yenildik 8 kişi kaldık tabi yeniliriz ama yinede her zaman her yerde FENERBAHÇE... |
||
|
||
Derbide Lincoln ve Deivid döktürdü bunu unutmamak gerek..
|
||
|
||
| maçın adamı gökan gönül bu kesin. | ||
|
||
maçın adamı gökan gönül bu kesin. en çok ta yediği kırmızı kartta
|
||
|
||
Maçın kahramanı son golü atantır
|
||
|
||
Galatasarayimizin hep böyle oyunlar sergilemesi dilegiyle.. ![]() iyi oynadik, hak ettik, kazandik.. tebrik ederim takimim.. ![]() |
||
|
||
heyecandan tırnaklarımı yenişim. parmaklarım acıyor ya hala ama gerçekten ben böyle maç görmedim. fenerlilere de gs lilere de helal olsun. ikiside kupayı hakedecek kadar iyi oynadı ama kupayı hep en iyiler kazanır
|
||
|
||
yine alamadılar kupayıı
|
||
|
||
yine alamadılar kupayıı kupayı en son gören parmak kaldırsın.. ![]()
|
||
|
||
| kusura bakmayın ama böyle dalga geçme hakkına sahip değilsiniz burası onun yeride değil..kupayı aldınız tebrik ederiz..bizde 26 yıldır alamıyoruz..ne var bunda.?tabii aşağılayacak adam buldunuz değil mi?hadi egolarınızı beni aşağılayarak tatmin edin! | ||
|
||
kusura bakmayın ama böyle dalga geçme hakkına sahip değilsiniz burası onun yeride değil..kupayı aldınız tebrik ederiz..bizde 26 yıldır alamıyoruz..ne var bunda.?tabii aşağılayacak adam buldunuz değil mi?hadi egolarınızı beni aşağılayarak tatmin edin! Kupayı Galatasaray'da alamadı . Diğer takımları niye aşalıyorsun.
|
||
|
||
o nasıl bir hakemdi öyle anlayamadım malesef yenildik 8 kişi kaldık tabi yeniliriz ama yinede her zaman her yerde FENERBAHÇE... sana katiliyorum tugce , nasil bir hakemdi o öyle ya
|
||
|
||
CİMBOM DAŞ LAR BU ÇİZİMİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM
|
||
|
||
| çok güzel bir çizim olmuş | ||