|
||
kerem kabadayiya oy verdim , ama Ilker Balic'de cok iyi
|
||
|
||
sırf mor ve ötesi üyesi diye söylemiyorum, kerem kabadayı gerçekten çok ama çok iyi bir baterist!!
|
||
|
||
Bence de
|
||
|
||
| ya Türk bilmem ama dt bateristi hoşş mike portnoy çok sağlam : ) sekmeler ve tekli rtimlerde oldukça başarılı olmakla birlikte dvdlerde yaptığı showlar dudak ısırtır | ||
|
||
| emre boztaş tabi ki enerjisi yeter...........
|
||
|
||
| Burak Gürpınar da iyi ama Kerem Kabadayı üstüne tanımıyorum burda :] | ||
|
||
baterist deyince aklıma burak gürpınar geliyor oyumu ona verdim kerem abimizin yeri başka ama objektif olmam gerekti
|
||
|
||
| Burak Gürpınar bence en iyi baterist. adam davulları patlatasıya çalıyor. Burak Gürpınar dilini çıkartıyor, kaş göz hareketleri yapıyor ama ben bunu Kerem Kabadayı'da göremiyorum. |
||
|
||
| kerem kabadayının ankette olması baskı unsuru bence..sonuçta burası morveötesi nin fan sitesi..tabiki üyelerimiz oldukça objektif davranacaktır fakat her yorumun sonunda ama kerem abimizde iyi cümlesini okuyacağız.. | ||
|
||
| bn kerem kabadayı ya verdim oy ...ama yabancılarda da çook iyi bateristler var mesela:metallicanın .lars ulrich süpr sahnede baget kırıomuş ,bi de panteranın batreirsti sprdir.. | ||
|
||
burak gürpınar
|
||
|
||
| Cumhur Avcil(Çilekeş) | ||
|
||
| kerem kabadayı tartısmasız |
||
|
||
hepsi çok iyi ama mvöfandayızz kerem kabadayıı hepp iyi en iyiii
|
||
|
||
kesinlikle kerem abi onun calma tarzi bence cok farkli..cok begeniyorum onu batride..cnm abim
|
||