|
||
| Ya en başta gördüm oyladım diğerlerini okumadım bile o bir harika | ||
|
||
| ülkemiz için Kerem Kabadayı diyorum. Ama dünya çapında biçok arkadaşın bişey bilmediğini düşünüyorum ve Mike Portnoy diyorum. |
||
|
||
| kerem kabadayı.burak gürpınar da iyi bateristlerden türkiyedeki... | ||
|
||
| burak gürpınar... berke özgümüş... kerem kabadayı... cumhur avcil... aykan ilkan... |
||
|
||
Zaten herkes aynı çalıyor..Ama biri varkii..İşte o...Süper... diyemiyorum Buradakilerden Kerem Kabadayı ama Yabancılar daha iyi çalıyor
|
||
|
||
| valla en iyi mi bilemeyecem ama benim en sevdiğim kerem kabadayı bana bateri aşkı ondan kalan bişey
|
||
|
||
kerem kabadayi , ve gripinin bateristi ![]() Kerem abim kadar olmasa da gripin bateristi de fena degil
|
||
|
||
| burak gürpınar kerem kabadayı |
||
|
||
Kerem Kabadayı abime bile konserde "bu adam harika çalıyor, sırf onu izledim" dedirtti kendisi
|
||
|
||
| kerem kabadayı 1 numara zaten bence ... | ||
|
||
| e yapmayın bunu arkadaşlar, zaten mor ve ötesi fanındasınız.Kerem Kabadayıyı oylamaya katmak saçma... | ||
|
||
| e yapmayın bunu arkadaşlar, zaten mor ve ötesi fanındasınız.Kerem Kabadayıyı oylamaya katmak saçma... sana katılıyorum bence kerem abi olmamalıydı. (çünkü zaten en iyi olduğu belli.)
|
||
|
||
Kerem Abi tabiikide.
|
||
|
||
| türkiyede kerem kabadayı...sonra da aykan ilkan bence.. | ||
|
||
| Kerem Kabadayı tabiki. Mor Ve Ötesi bataristi olduğu için değil işini hakkıyla yerine getirdiği için. |
||