|
||
| Dekorasyon denilince ilk aklıma yaratıcılık gelir benim.Ne kadar yaratıcıysan o kadar güzeldir odan,evin..vb. Kalıplara sokulmuş birçok şey hoşuma gitmez bayağı gelir bana..Kendi elimin değdiği herhangi birşey daha estetik durur nedense gözümde.. Aldığım her derginin arasında alırım birkaç tane..siz sever misiniz çevrenize şekil vermeyi yada hiç kendi odanızı halısından kilimlerine kadar döşediniz mi? Tabiki dekorasyon denince profesyonelce birşey değil kastettiğim daha ufak çaplı şeyler sizlerinde fikrini almak istedim.Eğer aranızda ilgilenen varsa fikir alışverişi yapabiliriz. Bu arada living etc ve evim dergisi alıyorum genelde başka pek rastlamadım bildiğiniz bir derginiz varsa belirtirseniz sevinirim
|
||
|
||
evimin dekorasyonunu kendim yapmak isterim ilerde tabii herkesin fikrine açık olurum ama uygulama benim kararım olcak ![]() benim evimde fazla,kalabalık, keskin köşeli,gereksiz, ve büyük eşyalar olmucak bu kesin
|
||
|
||
bizim evin bodrum kati hep öyle bos bos dururdu benim aklima gecen iyi bir fikir geldi. odadan herseyi cikardim, babam yerlere yeni fayans dösedi, duvarlara badana yaptik, sonra aklima güzel birsey geldi, beyaz duvarin üzerine , odanin sadece iki tarafina protakal rengi kareler bastim, iki tarafi beyaz kaldi, diger iki tarafi cok hos portakal renginde karelerle oldu, bide uygun bir hali buldum bir kenara davulumu koydum, kardesimde kendi boyadigi resimleri asti, büyük pufidik yastiklar bide müzik aleti tam bir hobby-bodrum odasi oldu, en güzelide hic masrafli olmadi, evde olan seylerden degerlendirdim, buraya bir resmini cekip koyarim duvarlar cünkü gercekten cok hos oldu bence, hani yazmisiniz ya fikir degismesi yapalim diye, iyi bir tavsiyem olur sizede;), bu konu iyi olmus birbirmize iyi fikirler veriririz
|
||
|
||
odamı siyaha boyayıp perdeleri gece mavisi ve duvarlarımı vampir posteri yapıştırmak en büyük arzum...
|
||
|
||
| Evin duvarlarını mora boyatacağım kesin.Geri kalan coğu şey krem tarzı olmalı benim evimde,kalabalıktan,fazla eşyadan hoşlanmam.Evin duvarlarına kocaman harflerle MOR VE OTESİ yazmak en büyük isteğim. | ||
|
||
evimin dekorasyonunu kendim yapmak isterim ilerde tabii herkesin fikrine açık olurum ama uygulama benim kararım olcak ![]() benim evimde fazla,kalabalık, keskin köşeli,gereksiz, ve büyük eşyalar olmucak bu kesin ![]() aynen benimde zafer. Evimin odası canlı ve pozitif bir renge hakim olacak örnek deniz mavisi ya da koyu mavi |
||
|
||
odamı siyaha boyayıp perdeleri gece mavisi ve duvarlarımı vampir posteri yapıştırmak en büyük arzum... ben de çok istiyorum odamı siyaha boyatmak ama karanlık olur diyor annem. ![]() ileride inşallah.şimdilik ise odamın duvarlarına posterler asıyorum.kullandığım eşyalar falan kendi tarzımı yapmaya çalışıyorum.
|
||
|
||
ben odamın yarısını siyaha yarısını koyu mora baoyamayı hayal ediyorum çok az eşya olcak
|
||
|
||
ileride bir odam olacak evimde çok büyük değil ama küçükte değil =) heryerii poster gibi gözükmeyecek şekilde morveötesiyle kaplı olacak..yerde cdlerinin hepsi..birtane müzik çalar ve bir tane pc..içinde videoları falan..birde bütün röportajlarının olduğu dergiler ![]() bu biraz hayali oda oldu ama olsun
|
||
|
||
| ilgilenmiyorum ama ortaya bişeyler çıkarmayı severim:) | ||
|
||
| evim olursa tavanına grafiti ile mor ve ötesi yazdırmayı çok istiyorum. | ||
|
||
evim olursa duvarına yaşasın mordemizm yazdıracam
|