|
||
bu site acayip bağamlılık yapıyor dikkatlı olun zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ewet ya
birinin uyarısıyla saati fark edince kendinize geliyorsunuz ![]() |
||
|
||
eğer internetim olmasaydı mor ve ötesini hala dinlemiyor olacaktım..bu iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum
|
||
|
||
| bence abartmadığımız sürece hiç bir zararı yok | ||
|
||
| anaaam ben ne zaman elime mp3 üm geçse rock dinlerim hemde son ses... | ||
|
||
bu site acayip bağamlılık yapıyor dikkatlı olun zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz birinin uyarısıyla saati fark edince kendinize geliyorsunuz ![]() bence de.. bu da teknolojinin iyi bir yönü |
||
|
||
Valla ben bilgisayar okuyorum kullanmak zorundayım telefon zaten kullanmayan yok müziksiz de yapamam yan etkili birşey olacam demekki
|
||
|
||
| yan etkileri doğrudur annem de hep söyler ama napalım..bilgisayar gibi nimet dururken karşımızda..ondan yararlanmamak mümkün mü hiç.. |
||
|
||
Bilgisayar başında fazla zaman gecirmem,cep telefonumu elime ayda yılda bir alırım,tv fazla izlemem ama mp3 de rock müziği son ses dinlerim.Herşeyin fazlası zarar.Teknolojiden de yeterince yararlanmalıyız abartmadan.
|
||
|
||
bilgisayarın başına geçtiğimde başından kalkmam,cep telefonum elimden düşmez ve hep rock dinlerim tabii son ses...bunların zararlarını biliyorum ve farkındayım ama yine de kendimi bunlardan uzak tutamıyorum
|
||