|
||
| blue jean yüxexes penguen dream dergi |
||
|
||
| blue jean penguen bilim teknik |
||
|
||
| daha çok mizah dergisi alıyorum... Ama önceden bilim teknik alırdım Şindik abone oldum netten takip ediyorum.. Dileyen olursa şifremi paylaşabilirim | ||
|
||
| yüxexes,aktüel ve cnbc-e güzel dergilerdir:)... | ||
|
||
| şebek heavy metal fanzin | ||
|
||
| dream-yüxexes-bilboard | ||
|
||
| Billboard güseldir kendisi şahsen .... | ||
|
||
penguen,blue jean bazende rolling stone ..oda mor ve ötesi posteri yada röportajı varken
|
||
|
||
Boxer'ı beğeniyorum ama kadınları cinsel obje olarak görmelerine de dayanamıyorum İçinde bir kadın dergisinde bulamayacağınız çok güzel şeyler var örneğin; siyaset, araba, kitap, ünlü kişilerle (sadece sanatçı değil örneğin ceo) röportaj, teknoloji,.... var da vvar
|
||
|
||
blue jean dream billboard rolling stones
|
||
|
||
CG!.Küçükken bilim çocuk okurdum,büyüdüm bilim teknik okuyorum bide küçükken bilim çocuktan kartlar verirlerdi,hayvanlar alemi,ülkeler vs. vs. saklardım onları ve bi gün annem hepsini yanlışlıkla atmıştı
|
||
|
||
| dream ve *fenerbahçe* dergisi | ||
|
||
| Bilim teknik ekoloji magazin |
||
|
||
| K dergisi haftalık ve çok müthiş bi dergi tam edebiyatçılara göre ve anlatımı da o kadar ağır değil anlaşılabilir içinde şiirin ,sinemanın ,edebiyatın, çeşitli akımların önde gelen temsilcilerine yer veriliyor tavsiye ederim çok da pahalı değil öğrencilere de hitap ediyor özellikle zorlanan sayısalcılar alsınlar bence insanın aklında kalıyor valla | ||
|
||
bilim teknik dergisi çok severek okurum ayrıca billboard,blue jeanda vazgeçilmezim
|
||