mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Trend show'08 de mor ve ötesi akustik konser

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4

rainbow 25.10.2007 22:34:41
evet bende o şekilde olcak sanıyorum az parça çalacaklar gibi. bugün çilekeş'te de en fazla taş çatlasa 5-6 şarkı vardı.

Man on the Moon 26.10.2007 08:19:43
mor ve ötesi ni anlayabiliyorum da,çilekeş neden akustik yapıyor,ne alaka ?

müzikal bir şey yok parçalarda.full riff,full dist gitar ve davul atakları normal albüm.

bunun neyini akustige dökeceksin.bir kere izledim tv de çilekeş'i akustik perf. yaparken çok anlamsız geldi ve yine geliyor.

mor ve ötesi'ne her zamanki gibi yakısır ve izlemek zevk olur.bide o gösteri merkezi böyle iğrenç olmasa...alçak tavan,taverna gibi :S

feyyaz 26.10.2007 18:00:32
5 şarkı çaldılar

re
küçük sevgilim
ayıp olmaz mı
kış geliyor
bir derdim var

sahneye gelirken merdivenler indiler o güzeldi
mor ve ötesi dışında çok sıkıldım puff

charmed 26.10.2007 20:42:21
yanılıyorsun feyyaz Grin 6 şarkı çaldılar; re, şirket, küçük sevgilim, ayıp olmaz mı, kış geliyor, bir derdim var..bir ara bu kısacık konserin bütün ayrıntılarını (ki fazla yok ama olsun Grin) anlatıcağım bir sürü de fotoğraf çektim onları da en kısa zamanda koyacağım

tuğçee 26.10.2007 21:01:10
yanılıyorsun feyyaz Grin 6 şarkı çaldılar; re, şirket, küçük sevgilim, ayıp olmaz mı, kış geliyor, bir derdim var..bir ara bu kısacık konserin bütün ayrıntılarını (ki fazla yok ama olsun Grin) anlatıcağım bir sürü de fotoğraf çektim onları da en kısa zamanda koyacağım
bekliyoruz charmed. lütfen en kısa zamanda koy resimleri. şimdiden resimler için sağol Grin

feyyaz 26.10.2007 21:17:28
şirketi unutmuşum

rainbow 26.10.2007 21:34:12
arkadaşlar konser çok güzeldi fakat kısaydı beklediğim gibi. sadece harun tekin ve kerem özyeğen vardı. bende fotoğraf ve video çektim. ama pek kaliteli fotolar olduğunu söyleyemem ama videolar iyi. onlarında boyutları büyük maalesef küçültebilirsem koycam foruma. fotoğrafları da koyarım pc'ye aktarınca (:

charmed 27.10.2007 20:28:17
ilk önce şunu söyleyeyim fotoğrafları en geç salı günü günü atıcağım hatta en erken o gün malasef benim pc bozuk..neyse size konserini anlatayım..
ben maltın konserindeydim en önde fakat mvö ye gitmek zorunda kaldım Grin eski üyelerimiz pelin ve seren en öndelerdi gittim onların yanına sahneye o kadar yakınız ki çantalarımızı sahneye koyduk ehheeh Grin  Grin harun ağzımızın içinde keröz onun yanında. her anını çektim ikisininde yanımıza bir ara murat akçay geldi onu bile çektim Grin 6şarkı çaldıkları için ne yalan söyleyeyim fazla dinlemedim fotoğraf çektim Grin o kadar abarttım ki ayakkabılarını bile çektim ehee Grin  Grin harunkiler biraz kirli gibiydi sanki  Grin kerözkiler ise gıcır gıcır Cheesy şarkı lisetesini bile çektim onu koyucam buraya. birde harun kış geliyorumu söylemeden önce "bizim bu albümde en sevdiğimiz şarkıyı çalıcaz şimdi" ya da "benim bu albümde en sevdiğimiz şarkıyı çalıcaz şimdi" dedi, bende "bende" diye bağırdım Grin bağrmadım hafif söyledim...
konsere merdivenlerden inerek geldiler alkışlar eşliğinde.. eğlenceli bir konserdi ama çok kısa hatta harun abi "buna konser demiyoruz sohbetimizin sonuna geldik.." dedi..
aklıma geldikçe bir şeyler daha yazarım..

deborah 27.10.2007 20:34:03
yaz yaz. valla merakla bekliyorum fotoları charmed...aaayy şimdiden heyecanlandım Grin..demek harun un ayakkabı kirliydi haa Grin Grin süper yaa Grin

feyyaz 28.10.2007 00:45:03
sonra mtv standına gittiler Cheesy
harun  ve kerem imzalı 3 tişort verdiler 3'üde kızdı
en çok bağaranlardan seçtiler onlara aşırı kolay mor ve ötesi soruları sordular aldılar işte ..

charmed 28.10.2007 20:04:19
ya benim o mtv standından haberim yoktu o sırada maltın imza gününde bekliyordum=) ne sordular kızlara merak içerisindeyim=)

rainbow 28.10.2007 22:54:28
arkadaşlar fotoğrafları koyuyorum iyi kötü ne çektiysem. videoları küçültmeyle ilgili program arıyorum bulursam youtube a ekleyeceğim 3 tane şarkıyı çektim çünkü (:

shiloh_ 28.10.2007 22:58:01
çok teşekkür ederiz çok kaliteli çekmişsin Smiley

rainbow 29.10.2007 10:09:46

rica ederim arkadaşlar, evet neşeliydi morlarımız baya (: bu fotoğraflarda mtv standındayken çekilmiş.

tuğçee 29.10.2007 11:58:41
rainbow fotoğraflar için çok teşekür ederiz....  Smiley

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4