|
||
| evet bende o şekilde olcak sanıyorum az parça çalacaklar gibi. bugün çilekeş'te de en fazla taş çatlasa 5-6 şarkı vardı. | ||
|
||
| mor ve ötesi ni anlayabiliyorum da,çilekeş neden akustik yapıyor,ne alaka ? müzikal bir şey yok parçalarda.full riff,full dist gitar ve davul atakları normal albüm. bunun neyini akustige dökeceksin.bir kere izledim tv de çilekeş'i akustik perf. yaparken çok anlamsız geldi ve yine geliyor. mor ve ötesi'ne her zamanki gibi yakısır ve izlemek zevk olur.bide o gösteri merkezi böyle iğrenç olmasa...alçak tavan,taverna gibi :S |
||
|
||
| 5 şarkı çaldılar re küçük sevgilim ayıp olmaz mı kış geliyor bir derdim var sahneye gelirken merdivenler indiler o güzeldi mor ve ötesi dışında çok sıkıldım puff |
||
|
||
yanılıyorsun feyyaz 6 şarkı çaldılar; re, şirket, küçük sevgilim, ayıp olmaz mı, kış geliyor, bir derdim var..bir ara bu kısacık konserin bütün ayrıntılarını (ki fazla yok ama olsun ) anlatıcağım bir sürü de fotoğraf çektim onları da en kısa zamanda koyacağım
|
||
|
||
yanılıyorsun feyyaz bekliyoruz charmed. lütfen en kısa zamanda koy resimleri. şimdiden resimler için sağol 6 şarkı çaldılar; re, şirket, küçük sevgilim, ayıp olmaz mı, kış geliyor, bir derdim var..bir ara bu kısacık konserin bütün ayrıntılarını (ki fazla yok ama olsun ) anlatıcağım bir sürü de fotoğraf çektim onları da en kısa zamanda koyacağım
|
||
|
||
| şirketi unutmuşum | ||
|
||
| arkadaşlar konser çok güzeldi fakat kısaydı beklediğim gibi. sadece harun tekin ve kerem özyeğen vardı. bende fotoğraf ve video çektim. ama pek kaliteli fotolar olduğunu söyleyemem ama videolar iyi. onlarında boyutları büyük maalesef küçültebilirsem koycam foruma. fotoğrafları da koyarım pc'ye aktarınca (: | ||
|
||
| ilk önce şunu söyleyeyim fotoğrafları en geç salı günü günü atıcağım hatta en erken o gün malasef benim pc bozuk..neyse size konserini anlatayım.. ben maltın konserindeydim en önde fakat mvö ye gitmek zorunda kaldım eski üyelerimiz pelin ve seren en öndelerdi gittim onların yanına sahneye o kadar yakınız ki çantalarımızı sahneye koyduk ehheeh harun ağzımızın içinde keröz onun yanında. her anını çektim ikisininde yanımıza bir ara murat akçay geldi onu bile çektim 6şarkı çaldıkları için ne yalan söyleyeyim fazla dinlemedim fotoğraf çektim o kadar abarttım ki ayakkabılarını bile çektim ehee harunkiler biraz kirli gibiydi sanki kerözkiler ise gıcır gıcır şarkı lisetesini bile çektim onu koyucam buraya. birde harun kış geliyorumu söylemeden önce "bizim bu albümde en sevdiğimiz şarkıyı çalıcaz şimdi" ya da "benim bu albümde en sevdiğimiz şarkıyı çalıcaz şimdi" dedi, bende "bende" diye bağırdım bağrmadım hafif söyledim...konsere merdivenlerden inerek geldiler alkışlar eşliğinde.. eğlenceli bir konserdi ama çok kısa hatta harun abi "buna konser demiyoruz sohbetimizin sonuna geldik.." dedi.. aklıma geldikçe bir şeyler daha yazarım.. |
||
|
||
yaz yaz. valla merakla bekliyorum fotoları charmed...aaayy şimdiden heyecanlandım ..demek harun un ayakkabı kirliydi haa süper yaa
|
||
|
||
sonra mtv standına gittiler ![]() harun ve kerem imzalı 3 tişort verdiler 3'üde kızdı en çok bağaranlardan seçtiler onlara aşırı kolay mor ve ötesi soruları sordular aldılar işte .. |
||
|
||
| ya benim o mtv standından haberim yoktu o sırada maltın imza gününde bekliyordum=) ne sordular kızlara merak içerisindeyim=) | ||
|
||
arkadaşlar fotoğrafları koyuyorum iyi kötü ne çektiysem. videoları küçültmeyle ilgili program arıyorum bulursam youtube a ekleyeceğim 3 tane şarkıyı çektim çünkü (:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
çok teşekkür ederiz çok kaliteli çekmişsin
|
||
|
||
![]() ![]() rica ederim arkadaşlar, evet neşeliydi morlarımız baya (: bu fotoğraflarda mtv standındayken çekilmiş. |
||
|
||
rainbow fotoğraflar için çok teşekür ederiz....
|
||