|
||
| hiç kaçırmadan izliyorum geceleri rock müzik dinlemek güzel oluyor yaaa bu arada tv8 de cumartesi geceleri saat gece 1 de çıkıyor | ||
|
||
hiç kaçırmadan izliyorum geceleri rock müzik dinlemek güzel oluyor yaaa bu arada tv8 de cumartesi geceleri saat gece 1 de çıkıyor haber verdiğniz için çok teşekürler .. daha önce hiç izlememiştim yarın izlemeye çalşacağım
|
||
|
||
| gerçekten iyi bir program elimden geldiği kadar izlemeye çalışıyorum bazı zamanlar programın başlama saatini değiştirmeleri pek iyi olmuyor | ||
|
||
yani maksimum rock bitiyor rock market başlıyor üst üste rock güzel izlerim şahane olur.
|
||
|
||
| trt de iken sanki daha güzeldi. | ||
|
||
Bu oldukça eski bir program ya ben kendimi bildim bileli var oldukça kaliteli ve seviyeli bir program...
|
||
|
||
tamam güzel olabilir ama çok geç değil mi yaa hadi çok demeyelim de geç yani ben 23-24 gibi yatıyorum yanii hiç bakmadım ama bir akşam denk gelse güzel yanii
|
||
|
||
daha hiç izlemedim
|
||
|
||
trt de iken sanki daha güzeldi. Rock denilirken aklıma ilk rock market gelirdi rock adına kaliteli işler yapıyor ama rock'tan anlayana |
||
|
||
hım haber için teşekkürler....
|
||
|
||
| hiç izlemedim daha önce merak ettim izlerim artık | ||
|
||
| Haber icin Çok sağoL!!Merak ettim nasıL bişeymiş :d | ||
|
||
Haber icin Çok sağoL!!Merak ettim nasıL bişeymiş :d arkadaslar su anda bu program yayınlanmıyor sonra tekrar gösterimde olcak ama trt2 de çıngırock var onu izleyebilirsiniz ama ben pek beğenmedim cıngırock ı söyleyeyim..
|
||
|
||
al bendende bende hiç izlemedim ;Dama izlerim
|
||