|
||
![]() Cuma akşamları TRT 1 'de yayınlanan standup show. Buradan birkaç video izleyebilirsiniz. http://www.komedidukkani.tv/ HEHE gülmek istediğim zamanlar avrupa yakası ile birlikte kaçırmak istemediğim program:D
|
||
|
||
| gerçekten çok güzel bir program .. | ||
|
||
| evet güzel bi program şahsen bn izlerken gülmekten yıkılıyorum ya herkese tavsiye ederim tv 8 de cuma akşamları saat 21:15 de kaçırmayın | ||
|
||
| bu tiyatro değilmi? | ||
|
||
| ya bi nevi ama tam olarak değil skeçler yapıyorlar süper bişe izlerken kırılıo insan | ||
|
||
bir izleyelim izleyan fazla yok sanırım...
|
||
|
||
dün akşam robinson crues yaptılar. en sevdiğim kitaptır çocukken sekiz kere okudum güzel eğlendi adamlar güzeldi,hoştu.. |
||
|
||
| ben bunların ramazan bayramında yapmış olduğu programı izledim..çok komikti yaa. | ||
|
||
her zaman izlediğim bir program.harikalar ya!ailecek kopuyoruz.
|
||
|
||
| EVET FARKLI BİR TİYATRO ANLAYIŞI İÇERİSİNDE SERGİLENİYOR... SANIRIM İLGİ ÇEKMEYE DEVAM EDECEK | ||
|
||
paylastigiz icin sagol, güzel birseye benziyor, izlemek gerek
|
||
|
||
| mükemmel ötesi bir program bu! o kadar samimi ve güzel ki!ama ben maalesef henüz son 2 haftadır izlemekteyim ve açıkçası kaçırdığım günlere yanıyorum şimdi... | ||
|
||
| zaga daki engin günaydın lı skeçlerin kopyası niteliğinde.gerek tolga cevik,gerek reji den gelen ses. | ||
|
||
| çok komik... hiç bi bölümünü kaçırmadım (: | ||
|
||
| Çok güzel olmasa da idare eder. | ||