|
||
yarın mutlaka izliycem her hafta gülmekten kırılıyoruz yahu ![]() |
||
|
||
Ben şimdiye kadar daha hiç gülemedim belki zar zor tebessüm etmişimdir. Gerçekten komik mi?
|
||
|
||
bu da bitti ya ..sezon finali çok güzeldi..ama çok hüzünlü bitti,Tolga falan öyle bir konuştu ki ![]() sonunda ekip sahneye çıktı.bir an bekledim bizim yönetmende atlar gelir diye ama çıkmadı
|
||
|
||
evet ben de yönetmen gelir diye düşündüm ama çıkmadı sahneye. tolga bayağı güzel konuştu,eski bölümlerdeki konuk oyuncular falan geldi.off ya yazın izlemesi daha da güzel olurdu oysa.sezon finallerinden nefret ediyorum.
|
||
|
||
güzel bir kapanış yaptılar ama keşke tatile girmeseydi anca rahat rahat izleyecektik
|
||
|
||
| yahu 17 haziranda izmire geliceklermiş komedi dükkanı nasıl olucak ben anlamadım ama gidicem | ||
|
||
| uzun süren yorucu maratonun ardından,komedi dükkanı'da tatile girdi... yeni sezonda buluşmak dileği ile...
|
||
|
||
| süper ötesi hiç kaçırmadan her cuma izliyodum (tatile girdi) tolga çevik müthiş bişi işini gerçektende çok ii yapıyo hakkını veriyo | ||
|
||
komedi dükkanı tatile girmedi bitti diye biliyorum
|
||
|
||
| o kadar reyting toplayan bir programın bitmesi biraz garip bence tatile girdi | ||
|
||
| geçen gün tolga çevik'in bi açıklamasını okumuştum zirvedeyken bırakmak istedik,komedi dükkanı bi sezon daha gidicek bi yapım değil demiş.dün de gazetede okumuştum bitiyor die | ||
|
||
geçen gün tolga çevik'in bi açıklamasını okumuştum zirvedeyken bırakmak istedik,komedi dükkanı bi sezon daha gidicek bi yapım değil demiş.dün de gazetede okumuştum bitiyor die hayır olamaz. ama sezon finali değil miydi ya?
|
||
|
||
bnd öyle sanıyodum ndn bi sezon daha gtmesin ki seyirci memnun umarım bitmez
|
||
|
||
| Ne yani bitti mi??off cok üzüldüm | ||
|
||
| ben tv8 den beri izliyorum ama tolga çevikin yalnız olduğu bölümler yani trt-1 deki bölümler çok daha güzel | ||