|
||
sezon finali değil miydi bu ya öyle diyordu
|
||
|
||
Bu programı çok merak ediyordum.ve geçenlerde izledim bence orada yapılan espiriler şovlar çok ucuz ve gereksiz..insanları güldürmek için kendilerini çok zorluyorlar..
|
||
|
||
ilk defa izlemiştim emre altuğ vardı ..çok komikti.. ![]() ama nedense diğer izlemelerimde aynı tadı alamadım..
|
||
|
||
Bu programı çok merak ediyordum.ve geçenlerde izledim bence orada yapılan espiriler şovlar çok ucuz ve gereksiz..insanları güldürmek için kendilerini çok zorluyorlar.. ![]() en azından emek veriyorlar ve yapmacık degiller bence cem yılmaz dan bile komikler
|
||
|
||
| Alıntı sahibi: derin miray üzerinde Haziran 14, 2008, 03:24:23 ÖS Bu programı çok merak ediyordum.ve geçenlerde izledim bence orada yapılan espiriler şovlar çok ucuz ve gereksiz..insanları güldürmek için kendilerini çok zorluyorlar.. en azından emek veriyorlar ve yapmacık degiller bence cem yılmaz dan bile komikler katılıyorumm cem yılmazdan komik olduğu kesinn |
||
|
||
çok güzel ya bayılıyorum buna
|
||
|
||
Koray Candemir'in katıldığı programda ölmüştüm gülerken.Bu haftada müthişti.Geyik muhabbeti.
|
||
|
||
| hehe harikaymışş... | ||
|
||
harika ve çok komik
|
||
|
||
| Tolga Çevik gerçekten çok yetenekli ve harika bir isim ama ben Salih Kalyonla olan bölümlerini hala hasretle anıyorum | ||
|
||
Tolga Çevik gerçekten çok yetenekli ve harika bir isim ama ben Salih Kalyonla olan bölümlerini hala hasretle anıyorum Hakikaten haklısın sayın mordaş bence salih abide tam bir kalite abidesi
|
||
|
||
Süper ya..Arada açıyorum rastgele izleniyor yani..
|
||
|
||
o ikide bir kelimeleri yanlış telafuz eden meşhur yönetmen bu muymuş ![]() merakımı giderdin rumeysa sağol
|
||
|
||
Salih Kalyon gidince daha iyi oldu bence konuk sanatçılarla.ama bazen kendini tekrar ediyor tolga çevik sıkılıyo o zaman
|
||