|
||
| Arkadaşlar tamamen bitti mi bu program? | ||
|
||
süper yaaa izlediğimde kendimi bazen yerlere atıyorum gülmekten
|
||
|
||
| çok komik bir program.. bende kaçırmadan izlemeye calısıyorum.. güldürüyo baya.
|
||
|
||
çok komik yaa ölüyorum gülmekten
|
||
|
||
çok komik bulmuyorum aslında çok yapmacık esprileri var kendilerini şekilden şekle sokuyorlar zaten.öyle komedyenleri nedense sevemiyorum...
|
||
|
||
film alırken baktım komedi dükkanı'nın dvd'si çıkmış ..bende her bölümü var o ayrı ..geçen hafta 2 gün boyunca izledik ailecek..özellikle de Şahika(Binnur Kaya) ve Titanik bölümündeki esprilere koptum
|
||
|
||
özlemişim,izleyemiyorum
|
||
|
||
gülmeden geçirdigim bi anı bile yok galiba
|
||
|
||
| Canlı izlemeyi en çok istediğim program ve gidecem koydum kafaya televizyonda o kadar gülüyorum ki canlı nasıl olurum acaba.... ÖSS için tek program seçmem gerekiyordu ben de sadece bunu seyredeceğim ama bu sezonun yarısında bitecekmiş ne yazıkki seyredenleri sıkmak istemiyorlarmış....
|
||
|
||
| ''Komedi Dükkanı'' yeni sezonda da trt'de arkadaşlar..tamamen bitmedi yani. | ||
|
||
tolga çevik resmen insanları güldürmek için doğmuş.bu onun ne kadar zeki olduğunu gösteriyor çünkü espri yapabilmek için çok ince bi zeka gerekir.muhteşem bi show programı beğenerek izliyoruz
|
||
|
||
Arkadaşlar tamamen bitti mi bu program? Yok şu anda tatile girdi tatilde ama bu sezonun yarısında bitireceklermiş seyirciyi sıkmak istemiyorlarmış |
||
|
||
''Komedi Dükkanı'' yeni sezonda da trt'de arkadaşlar..tamamen bitmedi yani. harika bir haber bu...
|
||
|
||
Gülmekten karnımı ağrıtabilen tek program Tolga Çevik harika..
|
||
|
||
muhteşem bir program
|
||