|
||
| bencede vasatın biraz üstünde. fena degil yani | ||
|
||
| bazen rast geliyor izliyorum valla benim hoşuma gitti güzel bi program | ||
|
||
çok güzel ya seviyorum hobi oldu bende
|
||
|
||
| bence harika bir program ama evdeyken izleyemiyorum nedense kanal hep bozuk oluyor.yine de kaçırmamaya çalışıyorum | ||
|
||
| biraz geç keşfettim ama artık kaçırmadan izliyorum çok güzel bir program bence. | ||
|
||
| pazar günleri saat 18:00-19:30 arası tekrarları yayınlanıyor... bence çok eğlenceli bir program,özelliklede o yönetmen ile tolga çevik arasındaki o uyum gözlerimi yaşartacak cinsten ..program sonunda o piyanistin gitarıyla söylediği şarkılar çok güzelmiş...çok dikkatimi çekti valla arada dinliyorum şarkılarını,sesi de çok güzel
|
||
|
||
| bence rezervasyon yaptırıp topluca gidelim. nasılsa performans yapıyorlar. hem toplu olarak gittiğimizde rezervasyom şansımız yüksek. iletişim için ö.m. lütfen | ||
|
||
| denk geldikce izliyorum bende.. güzel ve kaliteli bir program.. (: |
||
|
||
tolga çevik'in olduğu her iş başarılı bence=)zaten senaryoyu yazanda oymuş ne güzel=)severek izliyorum ama en çok yönetmeni'i merak ediyorum
|
||
|
||
| bende su yonetmenı cok merak edıyorum gosterseler su adamı ya | ||
|
||
bende seviyorum çok güzelll
|
||
|
||
bende yönetmeni merak ediyorum aslında ses tonu çok güzel,Tolga'yı sinir eden komutlar verip duruyor ..bir de Tolga'ya ''arkadaşım'',Salih Abi'ye ''beyefendi'' diyor..bir bölümünde Tolga:Alaattin,Salih Abi:Cin olmuştu(Alaattin'in lambasıydı konu)..cin çok baygın bakıyordu ..yönetmen Salih Abi'ye:''Cin gibi bak arap bacı gibi bakma!!'' demesi çok komikti,iki saat gülmüştüm valla
|
||
|
||
Komedide onları tek geçiyorum.Bir doğaçlama bu kadar güzel olur
|
||
|
||
mükemmel ya ... izle izle doymuyorum ... gül gül öl komedi gerçekten :D bence diğer doğaçlama yapanlardan bin kat daha komikler
|
||
|
||
izmire gelcekmiş 15 martta belki gidebilirim ben
|
||