|
||
Şu anda başlamış bulunmakta kendisi ...........
|
||
|
||
iki gündür canlı cenaze gibiydim, saat 21'den itibaren eski deli halime döndüm ..sadece iki hafta böyle açık alanda program oldu haftaya kanalda salonda olacak çekim öyle dedi Tolga bey. bu hafta ortada bol bol kapak görmüşsünüzdür .valla ben çok gördüm ![]() ''kör-sağır-kekeme'' üçlemesine koptum sağolsun yönetmenimiz ![]() yine güldüm yine eğlendim kendime geldim
|
||
|
||
eheueheu izlediğimde gulmekten yerlere yattığım bir program ama malesef izleyemedim bugün
|
||
|
||
ben de izleyemedim bu hafta yaa ama izlediğim zaman gülmekten kırılıyorum o espirileri nasıl bir anda bulabiliyorlar
|
||
|
||
acayip çok seviyorum komedi dükkanı başlayınca televizyona kilitleniyorum resmen
|
||
|
||
komedi dükkanı çok sevdiğim ve kaçırmadan izlemeye çalıştığım bir program (: başladığında bütün aile televizyon başına çok komik ya gülmekten bazen kendimi yerlerde buluyorum tolga çevik rolünü süper yapıyor bence |
||
|
||
dünkü bölümü süper komikti..bi de funda arar gelmişti...
|
||
|
||
güzeldi evet ama tan sağtürk'lü olan bölümü pek sevmedim.tolga toparlıyor güzel ama.
|
||
|
||
o yönetmen hep arkadaşım diyo ya kopuyorum ben ondan sonraki tolga çevikin bakışına
|
||
|
||
o yönetmen hep arkadaşım diyo ya kopuyorum ben ondan sonraki tolga çevikin bakışına aynen ya
|
||
|
||
o yönetmen hep arkadaşım diyo ya kopuyorum ben ondan sonraki tolga çevikin bakışına aynen ya ![]() HeLe o rekLamLara ne demeLi Şu profesör rekLamına bitiyorum..."Ben şey çok korktum...!!!"diyo ya amaaaannn yiyesim geLiyor onu
|
||
|
||
o yönetmen hep arkadaşım diyo ya kopuyorum ben ondan sonraki tolga çevikin bakışına aynen ya ![]() HeLe o rekLamLara ne demeLi Şu profesör rekLamına bitiyorum..."Ben şey çok korktum...!!!"diyo ya amaaaannn yiyesim geLiyor onu ![]() fırıncı olduğunda da çok komikti gerçekten de
|
||
|
||
o yönetmen hep arkadaşım diyo ya kopuyorum ben ondan sonraki tolga çevikin bakışına aynen ya ![]() HeLe o rekLamLara ne demeLi Şu profesör rekLamına bitiyorum..."Ben şey çok korktum...!!!"diyo ya amaaaannn yiyesim geLiyor onu ![]() fırıncı olduğunda da çok komikti gerçekten de ![]() "
|
||
|
||
|
||
|
||
İzlenesi bir şeyler cıkarıyor ortaya. zevkle izliyorum.Zaten tv de izlediğim tek program o olacak.(malum,okullar başlıyor)
|
||