|
||
İzlenesi bir şeyler cıkarıyor ortaya. Evet artık ya gerçekten okuLLar başLıyınca izLenecek tek program o bence... zevkle izliyorum.Zaten tv de izlediğim tek program o olacak.(malum,okullar başlıyor)
|
||
|
||
bu hafta izleyemedim ben..daha doğrusu Funda'lı olan bölümü izleyemedim..pek de güzel değildi sanırsam..cd'leri alacağım için o kadar da kasmadım izlemek için aslında
|
||
|
||
Yarın bostancı gösteri merkezine geliyorlar Gitmekteyim ama yerim kötü galiba .....................
|
||
|
||
İzlenesi bir şeyler cıkarıyor ortaya. Ve ÖSs ama şuanda seyredemiyorum digiturkte bir sorun var çıldıracam 3 çanak hiç çanak olduk zevkle izliyorum.Zaten tv de izlediğim tek program o olacak.(malum,okullar başlıyor)
|
||
|
||
külkedisi konusu çok güzeldi ya.
|
||
|
||
çok komikti bu akşamda,2 haftadır izleyememiştim bende acısını çıkardım (pelin'in üstüne iyi geldi )
|
||
|
||
kül kedisi muhteşemdi ya tolga cevikin elbisesine çok fena kopmuştum
|
||
|
||
Evet elbise süperdi...
|
||
|
||
Evet elbise süperdi... degaje miydi neydi o yakanın adı,yönetmen uyarmıştı falan ![]()
|
||
|
||
Evet.. bİr ara eteğini havalandırdı bir de.. Sonra da diyor ki ilk 3 sıradan çok özür diliyoruz... İlk 2 sıranın bilet parasını iade edeceğiz... 3. sırayı da artık psikoloğa mı göndeririz, n'aparız...
|
||
|
||
Evet.. bİr ara eteğini havalandırdı bir de.. Sonra da diyor ki ilk 3 sıradan çok özür diliyoruz... İlk 2 sıranın bilet parasını iade edeceğiz... 3. sırayı da artık psikoloğa mı göndeririz, n'aparız... ![]() Bir de seyirciLerden 3 üvey abLa seciLmisti,birisinin eteği kısaydı...Kız kosmaya basLıyınca toLga da"YaLnız etekLer kısa,biraz daha dikkat edersek..."dedi...Ay orda koptum güLmekten
|
||
|
||
bu programda olmasa seviyoruz seni Tolga ..
|
||
|
||
Evet.. bİr ara eteğini havalandırdı bir de.. Sonra da diyor ki ilk 3 sıradan çok özür diliyoruz... İlk 2 sıranın bilet parasını iade edeceğiz... 3. sırayı da artık psikoloğa mı göndeririz, n'aparız... ![]() Bir de seyirciLerden 3 üvey abLa seciLmisti,birisinin eteği kısaydı...Kız kosmaya basLıyınca toLga da"YaLnız etekLer kısa,biraz daha dikkat edersek..."dedi...Ay orda koptum güLmekten ![]() Zuhaha Bir de şey diyor... Üvey kardeş gelip ayağıyla itiyor kovayı, yerler tekrar kirleniyor o da diyor ki "Olsun ben tekrar silerim!"
|
||
|
||
Evet elbise süperdi... degaje miydi neydi o yakanın adı,yönetmen uyarmıştı falan ![]() ![]()
|
||
|
||
Evet.. bİr ara eteğini havalandırdı bir de.. Sonra da diyor ki ilk 3 sıradan çok özür diliyoruz... İlk 2 sıranın bilet parasını iade edeceğiz... 3. sırayı da artık psikoloğa mı göndeririz, n'aparız... ![]() Bir de seyirciLerden 3 üvey abLa seciLmisti,birisinin eteği kısaydı...Kız kosmaya basLıyınca toLga da"YaLnız etekLer kısa,biraz daha dikkat edersek..."dedi...Ay orda koptum güLmekten ![]() Zuhaha Bir de şey diyor... Üvey kardeş gelip ayağıyla itiyor kovayı, yerler tekrar kirleniyor o da diyor ki "Olsun ben tekrar silerim!" ![]() Ses tonuyLa mimiğiyLe herseyiyLe harika bu ToLga...!!!HandesoraL roL gereği evlenme tekLifi edince toLga da"Ay cok seker bisiy bu yaa hemen evLensek mi ...!!!"diyor...!!!
|
||