|
||
bende pek sevmedim.... idare yani
|
||
|
||
| avrupa yakasından sonra en çok güldüğüm program cidden çok güzel oynuyolar | ||
|
||
| Büyük beğeni ile izlediğiniz KOMEDİ DÜKKANI 14 Mart 2008 Cuma günü Saat 20:00′de TRT 1 Ekranlarında sizlerle… |
||
|
||
Büyük beğeni ile izlediğiniz KOMEDİ DÜKKANI 14 Mart 2008 Cuma günü Saat 20:00′de TRT 1 Ekranlarında sizlerle… 15 martta da izmirde
|
||
|
||
| Komedi Dükkanı Konsept Değişikliği.. Komedi Dükkanı, Tolga Çevik ile yoluna devam ediyor. 23 bölümdür bizlerle birlikte olan Salih Kalyon farklı projeleri nedeniyle Komedi Dükkanı'ndan ayrılmıştır. Tolga Çevik'in doğaçlama esprileriyle yarattığı Komedi Dükkanı, sürpriz konukları ile her Cuma akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya devam edecektir. |
||
|
||
evet bende bunu soracaktım trt de gördüm reklamınıda şaşırdım acaba dedim reklam mı verdiler trt ye ama trtye geçmişler iyi oldu bunu öğrendiğim.. ![]() tesekkürler bilgi için
|
||
|
||
bugün çok komikti program..titanik filmiyle çok pis dalga geçtiler..titanik, taytanik olmuş mesela ..birde meşhur o kolların açılma sahnesi var ya alttan çalan müzik ''aç kollarını sar boynuma,üşüdüm,üşüdüm diyemem ben'' ..acayip güldüm ya
|
||
|
||
Of ya,unuttum ben izlemeyi ![]() Tekrarını istiyorum efenim. |
||
|
||
of ben de dün akşamkine bakmayı unuttum nasıl unuttum ya? ama tv8'de olanlar daha güzeldi bence.
|
||
|
||
of ben de dün akşamkine bakmayı unuttum nasıl unuttum ya? dün akşamkini izleseydin hepsinden güzeldi
ama tv8'de olanlar daha güzeldi bence. ![]() |
||
|
||
Salih ağabeyi geri istiyorum...
|
||
|
||
Salih ağabeyi geri istiyorum... ben o varken ileyemiyordum iğrenç oluyordu o varken ![]()
|
||
|
||
Salih ağabeyi geri istiyorum... ben o varken izleyemiyordum iğrenç oluyordu o varken ![]() ![]() yıllarını tiyatroya adamış insanlara ''iğrenç'' ifadesini uygun bulmuyorum... |
||
|
||
bende izliyorum gerçekten çok güzel ve kaliteli yönetmenle atışmalaraıda ayrı bi komedi çok güzel bence herkez izlemeli
|
||
|
||
Salih ağabeyi geri istiyorum... bende istiyorum ya geri gelsin.....
![]() |
||