mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Komedi Dükkanı

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10

deborah 29.03.2008 16:42:12
Salih ağabeyi geri istiyorum... Cry
bende istiyorum ya geri gelsin.....
geri gelmiyecek..bende bugün bir kanalda konuşurken gördüm bu program hakkında..Salih abi kendi isteğiyle ayrıldı ama Tolga'ya da aslında çok kırgın.mesela şey dedi onun hakkında ''onun da abileri var çevresinde(Cem Yılmaz'ı kastederek) onları örnek alıyor.programı tek başına sahiplenmek istedi,bende dükkanın çırağı olmak istemediğimden ayrıldım programdan.'' dedi.ne kadar kötü bişey dükkanın çırağı sıfatı Sad

birde sinan çetin bir sözleşme yapmak istedi salih kalyoncu'yla ama sözleşme tek taraflı olduğu için imzalamamış salih abi ve ayrılmaya karar vermiş.

ece77 29.03.2008 16:46:53
öyle yeni süpriz konuklar olacaksa tadı çıkmaz bence! çünkü insanın gözü ilk baştan o kişiye alışıyor,o gidip yerine yenisi geldiğinde tadı çıkmıyor yani o rolü yapamıyor gibi gelmez mi hepimize? Huh

ahmet347 29.03.2008 16:57:52
yoo. bence konuklar çok daha güzel oldu. ama salih abiye çok ayıp olmuş. her ne kadar salih abiyi o programda begenmesemde böyle gitmesi iyi olmadı. çok ayıp gercekten çok

Birgül 30.03.2008 19:46:01
kanallarda dolaşırken magazin programında salih abiyle tolga çevik'in tartışmasını gördüm.yazık ya böyle sanatçıların böyle birbirlerine laf atması.  Sad bence tekrar biraraya gelsinler ama salih abinin sözlerine bakılırsa kesin gelmeyecek. Sad

charmed 12.04.2008 19:24:47
güzel dükkanımızı da piyasaya yar ettik.. o kadar çabuk herşeyi tüketiyoruz ki daha fazla nasıl tüketebiliriz diye yollar arıyoruz.. maşallah hemen trt kapmış programı ve artık bi esprisi de kalmadı olayın piyasalaştı hemen büyüdü..

nurisim 13.04.2008 20:07:29
cok guzel bir program yaa bayılıyorumm adamın mimiklerine  Wink Cheesy

mor_simgesi 16.04.2008 19:35:53
eVet ya çok guzel bende izliyorum onu Smiley

yazgülü gürer 19.04.2008 14:37:34
tolga çevik gerçekten çok iyi bir oyuncu program da çok güzel Wink ........

deborah 25.04.2008 18:16:55
arkadaşlar bu haftaki komedi dükkanı'nda avrupa yakası'ndaki şahika var haberiniz olsun..hatta sahneye çıkarken yere düştü  Grin Grin..program başladı..

deborah 26.04.2008 10:28:27
dün akşam çok komikti,dağıldım resmen Cheesy Cheesy..Şahika kaç kere Tolga'yı öptü sayamadım yani.ama en son öptüğünde :''şakaydııı şakaydııı...'' diye bağırdı Cheesy Cheesy

geçen hafta sözleri Tolga'ya ait bir şarkı çalınmıştı açılışta..bu hafta da sözleri yine Tolga'ya ait bir şarkıyı kendi söyledi..sesi kötü Grin ama sözleri güzeldi Wink

birde bunu yeni öğrendim Grin bu Tolga bey benim kuzenimin çocukluk arkadaşıymış Cheesy..anaaaam dedim ben çok severim Tolga'yı falan , senden iyi olmasın diye biraz toparladım cümleyi  Cheesy Cem abim amma ballısın bende o tarihlerde falan doğsaydım yav Undecided Grin

i am going under 26.04.2008 14:59:40
çok iyi program

Birgül 26.04.2008 20:23:34
evet ya binnur kaya bayağı öptü tolga'yı.  Cheesy Cheesy koptum dün akşam ya.muhteşemdi.doğaçlamalar öldürüyor beni.  Cheesy Cheesy çok güzeldi ya bir de ilk defa bu kadar uzun sürdü.  Wink Smiley

morvemervesi 27.04.2008 07:23:20
evet ya binnur kaya bayağı öptü tolga'yı.  Cheesy Cheesy koptum dün akşam ya.muhteşemdi.doğaçlamalar öldürüyor beni.  Cheesy Cheesy çok güzeldi ya bir de ilk defa bu kadar uzun sürdü.  Wink Smiley

ya evet muhteşemdi...binnur'u ilerleyen günlerde yeniden görmek isteriz... Wink

damla.h.m.a.e.l. 02.05.2008 21:05:47
ben izledim.on numara ya .koparıyor milleti Cheesy Grin

deborah 02.05.2008 21:06:47
bu hafta öldüm gülmekten nerdeyse Grin..konuk hakan yılmaz'dı yaka'da ağır abi osman enişte Grin.

bu sefer pilot olmuştu tolga..onu geçtim sonra hostes oldu Grin..ya bu adam kadın kılığına girsin hep acayip yakışıyor ya çok şeker oluyor Grin neyse programda acayip espriler vardı..allah hele o etekle tolga'nın uçaktan iniş hali Grin

biryerlerden bulun izleyin derim..

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10