|
||
evet bu hafta çok komikti krize girdim ve bir daha çıkamadım simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu hele sonradan bir tane çocuk geldi tolga= hı oldu biz havadayız yolda çevirme var bizde çocuğu aşağıya atıyoruz yönetmen?=n'oldu çocuğa tolga=attık aşağıya koptum zaten burda .........................
|
||
|
||
evet bu hafta çok komikti birde yönetmen bu hafta baya bir dağıttı..o şarkı neydi yaa..hııış hıış diye başlıyordu devamını hatırlamıyorum krize girdim ve bir daha çıkamadım simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu hele sonradan bir tane çocuk geldi tolga= hı oldu biz havadayız yolda çevirme var bizde çocuğu aşağıya atıyoruz yönetmen?=n'oldu çocuğa tolga=attık aşağıya koptum zaten burda ......................... birde hakan bunu fıış fıış diye anlıyor bağıra bağıra söylüyor sonra yönetmen atlıyor oradan fıış fıış değil hıış hıış onu de şimdi 3-2-1!!
|
||
|
||
çok güzel bayılıyorum bu programa reklamıda çok güzel olmuş
|
||
|
||
evet ya bu cuma da muhteşemdi yine. "yörüngeye oturduk.ya biz uzayda değiliz ki." koptum buraya ya.
|
||
|
||
evet bu hafta çok komikti birde yönetmen bu hafta baya bir dağıttı..o şarkı neydi yaa..hııış hıış diye başlıyordu devamını hatırlamıyorum krize girdim ve bir daha çıkamadım simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu hele sonradan bir tane çocuk geldi tolga= hı oldu biz havadayız yolda çevirme var bizde çocuğu aşağıya atıyoruz yönetmen?=n'oldu çocuğa tolga=attık aşağıya koptum zaten burda ......................... birde hakan bunu fıış fıış diye anlıyor bağıra bağıra söylüyor sonra yönetmen atlıyor oradan fıış fıış değil hıış hıış onu de şimdi 3-2-1!! ![]() yönetmen sonra= fış fış denizde olur biz havadayız o yüzden hış hış .........
|
||
|
||
pek kahkaha attırmıyo insana ama kendi çaplarında bir şeyler yapmış garibanlar
|
||
|
||
önce özel bölümle başladılar yine.inşaat görevlisi iken pek komik değildi ama Hümeyra ile olan sahne çok güzeldi.ama kıza da sinir oldum hiçbir şeyi beğenmiyor. bence yine çok güzeldi.
|
||
|
||
önce özel bölümle başladılar yine.inşaat görevlisi iken pek komik değildi ama Hümeyra ile olan sahne çok güzeldi.ama kıza da sinir oldum hiçbir şeyi beğenmiyor. orada bir kız vardı gözlüklü adı Duygu olan(hani yemek falan hazırlamışlardı Tolga'lara falan bu hafta) işte o geçen haftada vardı yav kamp kurdu programa bence yine çok güzeldi. ![]() ![]() bende Hümeyra sırasında pek izleyemedim ama yinede çok eğlendim bu hafta.. |
||
|
||
| süper bir program ben bayışıyorum TV8 deyken de TRT deykrn heryerde seyrediyorum hastasıyım resmen |
||
|
||
| Güzel program!!Tolga Çevik çok doğal oynuyo.Sanki tiyatro yapmıyomus da ordan geçen olayla alakası olmayan biriymiş gibi..Trt deki program da daha kapsamlı olmuş. | ||
|
||
evet bu hafta çok komikti birde yönetmen bu hafta baya bir dağıttı..o şarkı neydi yaa..hııış hıış diye başlıyordu devamını hatırlamıyorum krize girdim ve bir daha çıkamadım simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu hele sonradan bir tane çocuk geldi tolga= hı oldu biz havadayız yolda çevirme var bizde çocuğu aşağıya atıyoruz yönetmen?=n'oldu çocuğa tolga=attık aşağıya koptum zaten burda ......................... birde hakan bunu fıış fıış diye anlıyor bağıra bağıra söylüyor sonra yönetmen atlıyor oradan fıış fıış değil hıış hıış onu de şimdi 3-2-1!! ![]() yönetmen sonra= fış fış denizde olur biz havadayız o yüzden hış hış ..........................ya ben izleyemedim bizimkiler dizi izliyorlar asi'yi hiç sevmiyorum ya o diziyi.. netten izliyorum daha sonra bu aralar pc sorunlu artık onuda izleyemiyorum ama çok komik hakikaten.yönetmen bile krize giriyor bazen
|
||
|
||
bu hafta da koptum tolga=(yönetmene) seni vakumladılar dimi çünkü vakumlananlar böyle oluyor ........... |
||
|
||
yönetmen:bir kaş yukarı bir kaş aşağı,üst dudak serbest alt dudak hafif dokunuş!! ![]() tolga:vayy!! ![]() başı çok sıkıcıydı ama..nerede kopcam diyordum hep..sonradan açıldı allahtan tolga ![]() bir de o piyanistin özer atik'in albümü çıkıyormuş yaklaşık bir buçuk saat sonra(17.05.2008)
|
||
|
||
evet başta minik bir konserle başladılar.güzeldi ama müzik falan.genişletmişler grubu. tolga yine süperdi ama konuk oyuncu pek iyi değildi. dudaklar büzüşük,kaş serbest,biri kalkık falan o bakışa bittim zaten ben. eğlendim ya yine.güzeldi...
|
||
|
||
Tolga Çevik şu an TRT-1 de ''Yaşam Sohbetleri'' programının canlı yayın konuğu..yeni nesil gençliği hakkında konuşuyor,kendi çocukluğunu falan anlatıyor
|
||