mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Tv-Radyo

Konu: Komedi Dükkanı

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10

yazgülü gürer 02.05.2008 21:17:04
evet bu hafta çok komikti Cheesy krize girdim ve bir daha çıkamadım Cheesy simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu Cheesy hele sonradan bir tane çocuk geldi
tolga= hı oldu biz havadayız yolda çevirme var bizde çocuğu aşağıya atıyoruz
yönetmen?=n'oldu çocuğa
tolga=attık aşağıya Cheesy koptum zaten burda Cheesy .........................

deborah 02.05.2008 21:30:23
evet bu hafta çok komikti Cheesy krize girdim ve bir daha çıkamadım Cheesy simit dağıtması da çok komikti yanında kolonyada veriyodu Cheesy hele sonradan bir tane çocuk geldi
yönetmen?=n'oldu çocuğa
birde yönetmen bu hafta baya bir dağıttı..o şarkı neydi yaa..hııış hıış diye başlıyordu devamını hatırlamıyorum Grin Grin birde hakan bunu fıış fıış diye anlıyor bağıra bağıra söylüyor sonra yönetmen atlıyor oradan fıış fıış değil hıış hıış onu de şimdi 3-2-1!! Grin Grin

Ecm.. 04.05.2008 14:14:22
çok güzel bayılıyorum bu programa reklamıda çok güzel olmuş Grin

Birgül 05.05.2008 18:43:29
evet ya bu cuma da muhteşemdi yine.  Cheesy "yörüngeye oturduk.ya biz uzayda değiliz ki." koptum buraya ya.  Cheesy Cheesy

yazgülü gürer 05.05.2008 18:45:58
yönetmen?=n'oldu çocuğa
birde yönetmen bu hafta baya bir dağıttı..o şarkı neydi yaa..hııış hıış diye başlıyordu devamını hatırlamıyorum Grin Grin birde hakan bunu fıış fıış diye anlıyor bağıra bağıra söylüyor sonra yönetmen atlıyor oradan fıış fıış değil hıış hıış onu de şimdi 3-2-1!! Grin Grin

yönetmen sonra= fış fış denizde olur biz havadayız o yüzden hış hış Cheesy  Grin .........   

r.calisir@hotmail.com 05.05.2008 19:58:25
pek kahkaha attırmıyo insana ama kendi çaplarında bir şeyler yapmış garibanlar Grin

Birgül 10.05.2008 07:07:32
önce özel bölümle başladılar yine.inşaat görevlisi iken pek komik değildi ama Hümeyra ile olan sahne çok güzeldi.ama kıza da sinir oldum hiçbir şeyi beğenmiyor.   Cheesy bence yine çok güzeldi.  Wink

deborah 10.05.2008 10:37:55
önce özel bölümle başladılar yine.inşaat görevlisi iken pek komik değildi ama Hümeyra ile olan sahne çok güzeldi.ama kıza da sinir oldum hiçbir şeyi beğenmiyor.   Cheesy bence yine çok güzeldi.  Wink
orada bir kız vardı gözlüklü adı Duygu olan(hani yemek falan hazırlamışlardı Tolga'lara falan bu hafta) işte o geçen haftada vardı yav kamp kurdu programa Angry Grin
bende Hümeyra sırasında pek izleyemedim ama yinede çok eğlendim bu hafta..

halimiz duman 10.05.2008 18:19:29
süper bir program ben bayışıyorum TV8 deyken de TRT deykrn heryerde seyrediyorum hastasıyım resmen

*seda* 13.05.2008 19:36:17
Güzel program!!Tolga Çevik çok doğal oynuyo.Sanki tiyatro yapmıyomus da ordan geçen olayla alakası olmayan biriymiş gibi..Trt deki program da daha kapsamlı olmuş.

immortal 13.05.2008 19:43:54
yönetmen?=n'oldu çocuğa

yönetmen sonra= fış fış denizde olur biz havadayız o yüzden hış hış Cheesy  Grin ..........................

ya ben izleyemedim bizimkiler dizi izliyorlar asi'yi hiç sevmiyorum ya o diziyi.. netten izliyorum daha sonra bu aralar pc sorunlu artık onuda izleyemiyorum Angry ama çok komik hakikaten.yönetmen bile krize giriyor bazen Cheesy

yazgülü gürer 16.05.2008 20:07:14
bu hafta Cheesy da koptum

tolga=(yönetmene) seni vakumladılar dimi çünkü vakumlananlar böyle oluyor Grin ...........

deborah 16.05.2008 20:37:21
yönetmen:bir kaş yukarı bir kaş aşağı,üst dudak serbest alt dudak hafif dokunuş!! Grin
tolga:vayy!! Grin

başı çok sıkıcıydı ama..nerede kopcam diyordum hep..sonradan açıldı allahtan tolga Grin

bir de o piyanistin özer atik'in albümü çıkıyormuş yaklaşık bir buçuk saat sonra(17.05.2008) Grin

Birgül 17.05.2008 08:24:16
evet başta minik bir konserle başladılar.güzeldi ama müzik falan.genişletmişler grubu.  Smiley tolga yine süperdi ama konuk oyuncu pek iyi değildi. dudaklar büzüşük,kaş serbest,biri kalkık falan o bakışa bittim zaten ben.  Grin  Cheesy eğlendim ya yine.güzeldi...  Smiley Wink

deborah 18.05.2008 10:05:44
Tolga Çevik şu an TRT-1 de ''Yaşam Sohbetleri'' programının canlı yayın konuğu..yeni nesil gençliği hakkında konuşuyor,kendi çocukluğunu falan anlatıyor Wink

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10