|
||
Tolga Çevik şu an TRT-1 de ''Yaşam Sohbetleri'' programının canlı yayın konuğu..yeni nesil gençliği hakkında konuşuyor,kendi çocukluğunu falan anlatıyor izledim değişik bir yaşam hikayesi varmıs.... nerden nereye yani..
![]() |
||
|
||
çok eğlenceli çok seviyorum ben
|
||
|
||
Tolga Çevik şu an TRT-1 de ''Yaşam Sohbetleri'' programının canlı yayın konuğu..yeni nesil gençliği hakkında konuşuyor,kendi çocukluğunu falan anlatıyor izledim değişik bir yaşam hikayesi varmıs.... nerden nereye yani..![]() .arada o psikolog sorularıyla sıkıştırsada ''ben politikayla ilgilenmiyorum,çünkü yalan geliyor bana'' demesi kadını biraz olsun susturmaya yetti.evet yaa nerden nereye.. Boston Üniversitesi'nden mezun,yurtdışında hem okumuş hem çalışmış..bulaşık falan yıkamış(yurtdışına okumaya giden her türk genci gibi). ilk başta Uçak Mühendisi olmak istemiş hep hayaliymiş bu..ama sonra tiyatroya merak salmış..ailesi de desteklemiş..ve Göksel Kortay yardımıyla yurtdışında okuma dönemi başlamış.. 3 yaşında bir oğlu,2 yaşında bir kızı varmış.kız babasını annesinden kıskanıyormuş mesela anne ile baba sarılırken:''bırak o benim!!'' diye annesine çıkışıyormuş kız ![]() aslında çok güzel şeyler söyledi günümüz gençliği hakkında,düşünceleri hoşuma gitti benim ;)iyiki de izlemişim
|
||
|
||
kız babasını annesinden kıskanıyormuş mesela anne ile baba sarılırken:''bırak o benim!!'' diye annesine çıkışıyormuş kız ........
|
||
|
||
| ben hic izlemedim ama artik izlerim ,paylasim icin tesekürler | ||
|
||
bu haftada çok komikti ..........
|
||
|
||
Şenay Akay vardı ilk bölümde hiç hoşlanmam kendisinden Tolga'ya kainat güzeli nasıl olur onu öğretiyordu..sağolsun yine kadın kılığındaydı ![]() bu haftaki dipdibe muhabbeti bitirdi beni Hasibe Eren'le yönetmen:'' o senin annen!!'' Tolga:'' vaaayyy anasına!!'' lafı ay kopmuştum ![]() birde bu hafta çalan aslında programda 2. defa çaldı bu şarkı;dikkat ettiyseniz söz: Tolga Çevik yazıyordu..hemen indirdim şarkıyı çok güzel çünkü ![]() |
||
|
||
Neydi o kıyafet ya ![]() Güzeldi bu haftada gerçekten.. |
||
|
||
Neydi o kıyafet ya bir de rahat dursa içinde etekler havalanmasa falan ![]() Güzeldi bu haftada gerçekten..
|
||
|
||
tolga da hep kadın rolünde yav. şenay akay'lı bölümü pek beğenmedim ama hasibe eren'le güzeldi.
|
||
|
||
| acayipin ötesinde güzel...beğenmeyen de laf olsun diye beğenmiyodur kesin.... | ||
|
||
mukemmel bı programmm onu ızlerken gulmekten yarılmaının nasıl bısey oldugunu cok ıı anlıyosunuz
|
||
|
||
| bu akşam KORAY CANDEMİR var .... | ||
|
||
Neydi o kıyafet ya bir de rahat dursa içinde etekler havalanmasa falan ![]() Güzeldi bu haftada gerçekten.. ![]() evt ya o adama bayıldım harika rol yapıyor...kopuyorum izlerken... |
||
|
||
bu akşam KORAY CANDEMİR var .... Koray var koray hadi açın...konu eurovisıon |
||