|
||
valla bende bugun bu konu hakkında tartısmıstım arkadasımla sağol yanıı
|
||
|
||
| rockmüzik kadar güzel bişey olamaz | ||
|
||
teşekkürler çok güzel
|
||
|
||
Hakkaten rock müziğin derin bir geçmişi var..
|
||
|
||
bilgi paylaşımınız için teşekkürler...
|
||
|
||
güzel hikyeymiş beğendim bizimle paylaştığınız için sağolun
|
||
|
||
teşekkürler paylaşım için bu arada ben de bişi sormak istiyorum rock müziği türkiyeye taşıyan ilk gruplardan değil mi mor ve ötesii( bu arada bulutsuzluk özlemi baştaymış) radyodan dinlemiştim böyle söylüyorlardı gururlandım şimdi yanılıyorsam belirtin lütfenn
|
||
|
||
teşekkürler paylaşım için çok sağol
|
||
|
||
| allahtan rock müzik Var diyorum size soruyorum kaç kişi rock müzik Varken kaç kişi türk sanat müziği dinler Türkçe karakterler kullanalım! |
||
|
||
allahtan rock müzik var diyorum size soruyorum kaç kişi rock müzik Varken kaç kişi türk sanat müziği dinler ben dinlerim.Türk sanat müziğide gayet güzeldir.
|
||
|
||
allahtan rock müzik var diyorum size soruyorum kaç kişi rock müzik Varken kaç kişi türk sanat müziği dinler ben dinlerim.Türk sanat müziğide gayet güzeldir.katılıyorum rock kadar beğenmesem de türk sanat müziği de bi başkadır
|
||
|
||
| Teşekkürler.... | ||
|
||
bazen sıkıntılı ve borelımız bozuk oldugunda muzık dınlerız ve ıyı gelır. Bazen dertlerımızı bır baskasına anlatırz ama derman bulamayınca muzık dınleyelİM cunku sozler o kadr anlalı gelır kı bazen yalancı oyunlarda kurtulalım ve muzık dınleyelım TESEKKURLER ![]() |
||
|
||
ewt bnce de TÜRK SANAT MÜZIGINI buyuk hafler ile yazalım eskı sozler o kadar anlamlı özenle seçilmiş ki bnce özel ve guzel yapan sözlerı ve unutulmaz isimlerdır teşkkurler
|
||