|
||
| Aslında izlemeye çalıştığım bi program fazla değil ama çıkan grupları gördükçe izlemeye çalışıyorum cuma günleri kral da oluyor güzel işler yapılıyor konuklara göre izlediğimi söylüyebilirim | ||
|
||
| işte program bu kral tv nin belkide yaptıgı en güzel şey bu konuşarock programı seyrediyorum ben tüm sanatçıları canlı görmek ayrı bir zevk. | ||
|
||
| bu program haricinde pek kral izlemem sonunda böyle bi program yaptılar | ||
|
||
| hala varmı bu program canlı olarak | ||
|
||
bende sizler gibi sevmem kralı..ama bu başka..gerçekten sevdiğim sanatçıları canlı canlı izleme fırsatını buluyorum burada..çok güzel yaa
|
||
|
||
| valla ben cuma günleri var biliyorum 24:00 da galiba ...ama şimdi var mı bilmem..bu sene hiç bakamadım bu programa | ||
|
||
kral ha? vay bea helal olsun hiç beklemezdim
|
||
|
||
valla ben cuma günleri var biliyorum 24:00 da galiba ...ama şimdi var mı bilmem..bu sene hiç bakamadım bu programa aynen bende böyle biliyordum bazen kral da izlediğim tek program. ama hala varmı bende bilmiyorum.
|
||
|
||
| bende konuklarına göre izliyorum. mesela çilekeş, gripin ve direc-t'in çıktığı bölümler çok güzeldi (: | ||
|
||
bende konuklarına göre izliyorum. mesela çilekeş, gripin ve direc-t'in çıktığı bölümler çok güzeldi (: gerçekten o programlar çok güzeldi ama bu sene hiç izlemedim var mı onu da bilmiyorum
|
||
|
||
| Ya arkadaşlar sanırım bu program artık olmuyor ta ne zamandır hiç göremedim kral tv nin yapyığı eli ayağı düzgün tek şeydi o da giti... | ||
|
||
| kral tv birşey yapmıyorki zaten sadece reklam başka birşey yok hep hava hep hava çok boş programları var kral tvnin. | ||
|
||
bir kere denk gelmisti izledim hayko vardi, ama hic gününü ve saatini bilmedgigim icin hic denk gelmiyor artik, aslinda hala varmi o program
|
||
|
||
| bu programa daha çok gece saat 1-2 gibi rastlıyordum haliyle kral tv çoğunlukla popüler müziğe yer veren bir kanal.o yüzden bu programa fazla önem verilmiyor gibi..doğrusunu söylemek gerekirse kral tv takdir ettiğim bir müzik kanalı değil... | ||
|
||
programı seviyorumda sunucu hakkında ayn şeyleri söyleyemicem ![]() o sivri burun kunduralarla rock müziğe yeni bir boyut getirdi kendisi ![]() biri o adama ayakkabılarının iğrenç olduğunu söylesin artık
|
||