|
||
gerçekler; hiç bir zaman onları göremeyiz çünkü onlar her zaman sahte duvarların ardında saklıdır bu duvarı; başı boş yalanlar, sonuçsuz umutlar, üzeri süslü örtülmüş iyilikler, yanındaymış gibi görünen sadece isli havadan oluşan yaratıklardan oluşur.. bu cümlelere katılmak elde değil ki ...etrafımda o kadar böyle yaratıklar var ki senin deyişinleama ben gerçekler nereye saklanırsa saklansın görebiliyorum eğrisiyle doğrusuyla..yani insanları bal gibi okuyorum davranışlarından..onun için saklansalarda duvarın arkasına bulabiliyorum yine de
|
||
|
||
gerçekler; hiç bir zaman onları göremeyiz çünkü onlar her zaman sahte duvarların ardında saklıdır bu duvarı; başı boş yalanlar, sonuçsuz umutlar, üzeri süslü örtülmüş iyilikler, yanındaymış gibi görünen sadece isli havadan oluşan yaratıklardan oluşur.. bu cümlelere katılmak elde değil ki ...etrafımda o kadar böyle yaratıklar var ki senin deyişinleama ben gerçekler nereye saklanırsa saklansın görebiliyorum eğrisiyle doğrusuyla..yani insanları bal gibi okuyorum davranışlarından..onun için saklansalarda duvarın arkasına bulabiliyorum yine de ![]() ama buradaki duvar karşılaştığımız kötü insanların kötü davranışlarının oluşturduğu duvar ardını çok nadir olanımız görebilirve o insanların yaptıklarına çok sık madur kalanlar
|
||
|
||
| Aşksa asla ,gözü kördür o beni görmemiş seni hiç görmez zaten ,arkataşsa ki zamanla günümüze arkadaş olarak gelmiştir ki bugün merhaba yarın elveda , hayatsa ki asıl duvar, HANGİMİZ TOSLAMADIK Kİ |
||
|
||
| gözlerimiz göremasede kalbimiz görür ama biz istersek |
||
|
||
açık bir kalp yaralanmalara müsait olsada güzel bir şeydir..H.T ve bence açık bir kalp herşeyi hissedebilir ve görebilir . ölür sanıyordum
|
||
|
||
Aslında görürüz ama görmek istemeyiz. İşte onun için gözlerimizi kapatıp yolumuza devam etmeyi tercih ederiz. Ama bir gün gelir ki "Neden gözlerimi kapattım?" der pişmanlığı ve keşkeleri tercih ederiz.
|
||
|
||
Fazla bilim kurgu izledim galiba
|
||
|
||
bence her şey belirli bir zamandan sonra geç kalınmadan hissedilir, belki göremezsin ama hissedersin
|
||
|
||
| istedikten sonra... | ||
|
||
kalp istedikten sonra gözlerini kapasanda görürsün..bu olay mantığa dayalı değil aslında..sadece yazıyı okuduğun gibi düşünürsün ama duygular girmiş işte belli.
|
||
|
||
| fenomeni izledikten sonra inanıyorum insan istedikten sonra her şeyi yapabilir..... | ||
|
||
| gözler görmek istiyosa görür | ||
|
||
| eninde sonunda görüyoruz gercek yüzlerini | ||
|
||
gözlerimiz değilde kalbimiz görebilir katılıyorum.. sahte duvarların ardını görebilecek tek şey kalptir bence. gözler sadece o sahte duvarları görür ardını göremez... |
||
|
||
İnanırsak olur bence Bence göremez çünkü zaten görseydi sahte duvar denmezdi yani ne olduğunu bilirdik...
|
||