|
||
| Şebnem Ferah- Kadınım Mor ve Ötesi- Sevda Çiçeği Ogün Sanlısoy- Ben de Özledim Dorian- Gel Gör Beni Pentagram- Gündüz Gece Savatage- Nothing else Matters Sonata Arctica- Fade to Black daha çok var ama ilk aklıma gelenler... |
||
|
||
valla bu konu sanki daha önce vardı diye hatırlıyorum ama yazıyım bari ![]() mvö - yaz yaz yaz mvö- sevda çiçeği mvö -telli Kurban - Sari Cizmeli Mehmet Aga teoman - anlıyorsun değil mi duman - beni yak |
||
|
||
| Duman ~ Beni Yak Herşeyi Yak Mor ve Ötesi ~ Telli Telli Avril Lavigne ~ The Scientist Live (Cold Play) Avril Lavigne ~ Basket Case (Green Day Cover) Avril Lavigne ~ All the Small Things (Blink 182 Live Cover) Evanescence ~ Numb (Linkin Park Cover) Evanescence ~ Heart Shaped Box (Nirvana Cover ) |
||
|
||
| teoman-uykusuz her gece mor ve ötesi-sevda çiçeği mor ve ötesi-yaz yaz yaz teoman-anlıyorsun değil mi ? |
||
|
||
| mor ve ötesi -sevda çiçeği mor ve ötesi-yaz yaz yaz ogün sanlısoy-ben de özledim | ||
|
||
| mvö-sevda çiçeği mvö-yaz yaz yaz mvö-telli telli kurban-sarı çizmeli mehmet aga duman-beni yak her şeyi yak teo-uykusuz her gece |
||
|
||
| mvö-sevda çiçieği,yaz yaz yaz,telli telli kurban-sarı çizmeli mehmet ağa duman-her şeyi yak,olmadı yar ....... |
||
|
||
ksra bkmyn cover deil hklısnz düzeltorm ozmn swda çiçei yaz yaz yaz diim
|
||
|
||
mvo-gece mvo-cambaz avril lavigne-hot Evanescence - Call Me When You're Sober mvo-aşk içinde şebnem ferah-çakıl taşları duman-yürekten mvo-darbe şmdilk bu kdar ![]() Bunlar Cover Şarkı Değil
|
||
|
||
mvo-gece bunlar cover şarkı değil ama "müzik" bölümünde sevdiğiniz şarkılar olması lazım ve "albüm ve şarkıları "bölümünde sevdiğin şarkıları yazar ve onlara yorum yapabilirsiniz... mvo-cambaz avril lavigne-hot Evanescence - Call Me When You're Sober mvo-aşk içinde şebnem ferah-çakıl taşları duman-yürekten mvo-darbe şmdilk bu kdar ![]()
|
||
|
||
| mor ve ötesi sevda çiçegi | ||
|
||
| Güneye giderken... | ||
|
||
| marilyn manson-sweet dreams | ||
|
||
| Marilyn Manson - Sweet Dreams Vanilla Sky - Umbrella Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği Ogün Sanlısoy - Saydım Duman - Çile Bülbülüm |
||
|
||
yaaa bir şarkıyı yazmayı unutmusum mvö:yaz yaz yaz tabikideee
|
||