|
||
bende ulusal tv ye çok güveniyorum dogruluk bakımından. kesinlikle..satılık medyadan arınmış tek kanal.. |
||
|
||
| ntv en iyi haber kanalı | ||
|
||
| Skytürk Cnn |
||
|
||
| NTV ..................................... hemen hemen her programını izliyorum ve çok farklı bulmamanın yanı sıra işlerini çok disiplinli yaptıklarını düşünüyorum .... |
||
|
||
| Ben de hakim olan gerçeklerle karşılaşmadan önce ntv ve cnn türk e bakardım fakat kanaltürk ü tanıyana kadar hakim oldu bu tabii ki sonra gördüm ki işte bazı şeyleri işlerine nasıl geliyorsa öyle gösteriyorlar benim nefret ettiğim insanların lanetlediğim durumları başarı olarak nitelendirip oh oh ne güzel, süper diye biliyorlar.Ama adamlar kendilerini tarafsız olarak iyi tanıtmışlar al işte sabah-hürriyet-milliyet üçlüsü bunlar da aynı şekilde...... | ||
|
||
| ntv |
||
|
||
atv nin haber bülteninde bazen çok iyi bir haber varsa fonda greenday in bazı şarkılarını çalıyorlar süper oluyor . dikkat eden varmı ? hatta geçen gün bir şarkısını daha çaldılar ![]() ya holiday ya da american idiot'tu.hatırlayamadım şimdi. ama ara sıra şu milletvekillerinin öyle meclisteki boş işlerini filan gösteriyor işte o yönünü sevmiyorum. gerçi ali kırca iyi gidiyordu oraya. şimdi show'a geçti benim için bir önemi kalmadı.
|
||
|
||
Genel Haberlerde ve Spor haberlerinde NTV 1.numara anlaşılan.
|
||
|
||
| Skytürk ve NTV arkadaşın dediği gibi 1.numara | ||
|
||
| bence de NTV haber almak için ilk tercih.. | ||
|
||
| tabikide ntv | ||
|