|
||
| ıyyyyy et yemem diyenle işim olmaz o ne ya herşeyi dozunda yiceksin ne sağlığı protein en gereklki madde | ||
|
||
| vejeteryanım ama çok katı değilim et ürünlerini yiyebiliyorum, ve protein tahıllarda yeterince var ne kadar düşük kaliteli olsa da protein ihtiyacımız sadece bunlardan da sağlanabiliyo, moda olsun diye vejeteryan olanlara sadece acıyorum çünkü eğer bunu benimserseniz bütün hayatınız değişiyo ve buna ayak uydurmak kolay değil, arkadaşlarınız hamburger yerken sizin salata yada patates yemeniz en basit örneği. |
||
|
||
| bence çok mantıksız ve saglıksız. | ||
|
||
| ya ben vejeteryan değilim ama et yiyemiyorum.annem zorla ağzıma sokuşturcak nerdeyse o derecede.sadece beyaz et yiyorum onuda kendi canım isterse ancak.ki canım et istedi dediğimi hatırlamam hiç.nasıl yiyebilirim et ya.bir yolu yordamı yokmu? bende de unutkanlık var.söylenen şeyi 2 dk da unutuyorum ya
|
||
|
||
vejeteryanım ama çok katı değilim et ürünlerini yiyebiliyorum, ve protein tahıllarda yeterince var ne kadar düşük kaliteli olsa da protein ihtiyacımız sadece bunlardan da sağlanabiliyo, moda olsun diye vejeteryan olanlara sadece acıyorum çünkü eğer bunu benimserseniz bütün hayatınız değişiyo ve buna ayak uydurmak kolay değil, arkadaşlarınız hamburger yerken sizin salata yada patates yemeniz en basit örneği. Özellikle "Vejeteryanım ama çok katı değilim, et ürünleri yiyebiliyorum" sözün biraz garip. Vejeteryenlik ( vejeteryan değil ) tümüyle et, süt ve süt ürünleri ve deniz ürünlerinden kopmuş, sadece bitkisel besinlerle beslenen insanlara denir. |
||
|
||
| ben etoburum | ||
|
||
| SAĞLIKSIZ TABİKİDE Bİ KERE ETDEKİ BESİNİ ALAMIYORLAR VE UNUTKANLIK BAŞLIYOR | ||
|
||
etsiz yaşanır mı yaa sağlıksız sağlıksız ==)zeytinyağı ![]() yağlı yağlı pirzola...oy oy oy vejeteryanlık kesinlikle sağlıksız birşey etsiz dengeli beslenme olmaz..neyse öhöm konuya döneyim..unutkanlık oluyor derler..ben aşırı unutkan ve etobur ötesi bir insanım o zaman bu bir çelişki mi?ben boşuna mı et yiyorum...bu etler sadece kilo oolarak mı dönüyor bana?ben de alzheimer tehlikesi mi var?biri bana anlatsın
|
||
|
||
| vejeteryan insan man kafalı olur.proteinsiz beyin çalışmaz.vicutda gerekli gelişimi göstermez.bu bir gerçektir.yani ne kadar vejeteryan gördüysem,sağlı düşünemeyen insanlardı. Not:Vejeteryanlıkta,piskolojiye baglı ciddi bir hastalık türüdür.Tedavi edilmesi şarttır. |
||
|
||
ben dayanamam yav hep ot yemeye ;Dhem hiçte sağlıklı değil et denen bir şey var allah tek otla beslenmemizi isteseydi öyle yaratırdı ama bizim 2 sinede ihtiyacımız var ![]() hem lahmacun,kebap,iskender (ohhh acıktım bak şimdi)varken neye gerek sürekli ot yemek....
|
||
|
||
etsiz yaşanır mı yaa sağlıksız sağlıksız ==)zeytinyağı ![]() yağlı yağlı pirzola...oy oy oy vejeteryanlık kesinlikle sağlıksız birşey etsiz dengeli beslenme olmaz..neyse öhöm konuya döneyim..unutkanlık oluyor derler..ben aşırı unutkan ve etobur ötesi bir insanım o zaman bu bir çelişki mi?ben boşuna mı et yiyorum...bu etler sadece kilo oolarak mı dönüyor bana?ben de alzheimer tehlikesi mi var?biri bana anlatsın ![]() ilahi deniz ya aynı şeyler benim içinde geçerli ya et yiyoruz da bir faydasını görüyor muyum emin değilim ama seviyorum herşeye rağmen et yemeyi, köpek dişlerimizde zaten et yemek için değil mi yahu tek ot yersek onlar işlev göremeden çürürler yazık olur neyse konuya dönecek olursam yani bana göre sağlıklı olmuş olmamış farketmez herhangi bir bilimsel bilgiyle açıklayamam, vejeteryanda değilim zaten. herkesin kendi tercihi zaten ister yerler ister yemezler, sağlıklarını da başka şekilde korurlar sonuçta
|
||
|
||
öğrenciyiz, genel geçer yemeğimiz makarna olduğundan vejeteryan bile olamıyoruz ![]() makarnanın envai çeşidini yapabilirim
|
||
|
||
öğrenciyiz, genel geçer yemeğimiz makarna olduğundan vejeteryan bile olamıyoruz katılıyorum sana ![]() makarnanın envai çeşidini yapabilirim ![]()
|
||
|
||
| ALLAH a şükürler olsun ki vejeteryan değilim.ayyyy o güzelim etli yemeklerin tadına bakamazdım.şimdi düşünüyorumda hayatımda çok büyük bir eksiklik olurdu.et güzeldir,et sağlıktır,et güçtür,et kuvvettir tabi dozunda yersen | ||
|
||
vücudumuzu neden gerekli olan besinlerden mahrum edelim ki?çok saçma.et yemeden olur mu ya?ot ve et ikiside çok lazım.
|
||