|
||
Yeni bir kampanya başlatıyoruz ve mor ve ötesi'ni Beyaz show'da görmek için mesajlarımızı buraya yazıyoruz ![]() Mesajlarınızı bizi kırmazsa Beyaz'da görecek. 1 haftada donatalım bu forumu |
||
|
||
| yaa çok güzel bir haber tabi tabii mor ve ötesini artık beyaz show da da görmek istiyoruz yaa ![]() hadi fanlar buraya
|
||
|
||
| gerçekten süper olur..umarım katılırlar... | ||
|
||
morrr vee ötesiiiimizii çıkarsınlarrr noluur nolurrr
|
||
|
||
bir yanda beni gülmekten öldüren adam ,diğer yanda hayatımın anlamı,hayran olduğum çok sevdiğim insanlar ...daha ne istiyim ya inşallah çıkarlar... beyaaaaz duy bizi lütfen |
||
|
||
| evet süper bir program olur sevgili beyaz abiciğimin çok eğlenceli geçen bir programı var bizde o programda mor ve ötesini görmekten çok ama çok bir mutluluk duyacağız zaten programda beyaz abi sayesinde nasıl geçtiğini bile anlayamadığım bir program çok eğlenceli e birde mor ve ötesi olursa daha ne isteriz | ||
|
||
| isteriz hem çalsınlar hemde konuşmacı ama :: |
||
|
||
| super olur super !! insallah katilirlar ... | ||
|
||
beyaz bence talk show konusunda en iyilerden..gercekten basarili ve böylesine basarili ve komik bir programda mor ve ötesini görmek isteriz..
|
||
|
||
MOR GELSİN NE OLURRRR :Dzaten gece gündüz ders çalışıyom.Mor gelirse bu sitresli günlerimi RENK KATAR:)Hemde güzel bi müzik ziyafeti olur :DLÜTFENNNNNNNN
|
||
|
||
evettttt umarim katilirlar, beyaz görür insallah su büyük istegimizi , süper olur ama bence gelirlerse:)
|
||
|
||
| inşallah katılırlar (: daha önceden katılmışlarmıydı ben hatırlayamadım bu arada? | ||
|
||
inşallah katılırlar (: daha önceden katılmışlarmıydı ben hatırlayamadım bu arada? bildigim kadariyla katilmamislardi.. |
||
|
||
bence de katılsınlar ;Dkatılırlarsa çok güzel olur
|
||
|
||
inşallah katılırlar (: daha önceden katılmışlarmıydı ben hatırlayamadım bu arada? bildigim kadariyla katilmamislardi.. o zaman kesin katılsınlar (: |
||