|
||
inşallah merakla bekliyorum efem
|
||
|
||
okadar muhtesem bır sey olur kıı kesınlıkle katılsınlar ve hemde hemen bu haftaaa
|
||
|
||
| umarım umarım umarım...güzel konuk olduğunda izlediğim,izlerken de coştuğum bir program.eğer mvö katılırsa büyük mutluluk duyarım!!!umarım sesimiz duyulur ve mvö en erkeninden beyaz'a konuk olur!!! | ||
|
||
ya katılsalar keşke tam süper olur
|
||
|
||
| mor ve ötesini beyaz show'da görmek çok güzel olur ama canlı performans sergilemek için stüdyo uygun mu bilemeycem | ||
|
||
mor ve ötesi fan'ı oLarak mor ve ötesi grubunun beyaz show'a katıLmasını istiyorum bende...
|
||
|
||
| KatıLsın Tabikide SoruLurmu=) | ||
|
||
bence katılmasınlar okanın programına daha güzel olurdu sanki
|
||
|
||
| daha önce katıldılar beyaz showa ama çok oldu,,yine katılsınlar yine katılsınlar... |
||
|
||
| katılsın lütfen kaliteli isimleri görmek istiyoruz televizyonda. |
||
|
||
yaaa noluuurr katılsınlarr sana aşığım harunnn
|
||
|
||
abi gittim geldim hala bir gelişme yok ya ne zaman belli olacak acaba..merakla bekliyorum ben
|
||
|
||
ayın 10da turneye çıkıyorlar galiba 18de geliyorlardı. en yakın tarih 23 olur tabii bu gerçek bir haber değildir. 23de çıkıcaklar diye bir şey yok tahmindir. ama 23de çıksalar birde "23" söyleseler ne güzel olur
|
||
|
||
mor ve ötesi şuana kadar beyaz showa hiç katılmamış.kanal D çatısı altında sadece makina gibi okan bayülge'nin sunduğu talkshowlara katılmış. tabiki bizde görmek isteriz isteriz
|
||
|
||
| kesinlikle kesinlikle bekliyoruz =) çıksınlar tabiki de =) | ||