|
||
| kesinlikle katılmalı kesinlikle katılmalı ve yine kesinlikle katılmalı ayrıca Beyaz bak bu sözüm sana 'O HAFTA SADECE MOR VE ÖTESİ'Nİ AL BAŞKA KİMSEYİ ALMA!' çok şey mi istedim ya =) |
||
|
||
kesinlikle katılmalı kesinlikle katılmalı ve yine kesinlikle katılmalı ayrıca Beyaz bak bu sözüm sana bence de gelirse yanlız mvö gelsin,eğer başka konuk alırsa anlayın ki tam bir fazlalık olurlar programda 'O HAFTA SADECE MOR VE ÖTESİ'Nİ AL BAŞKA KİMSEYİ ALMA!' çok şey mi istedim ya =) ...görüntü kirliliği yapmasın boşu boşuna beyaz
|
||
|
||
arkadaslar tabıkıde oyle bırsey olmaz ama az konuk olursa daha ıyı olur
|
||
|
||
çok fazla ekranlarda göremiyoruz onları ... bence en iyisini yapıyorlar... arada bir görmek daha heyecanlı oluyor
|
||
|
||
inş. katılırlar katılırlarsa çok çok çok mutlu olurum
|
||
|
||
arkadaslar tabıkıde oyle bırsey olmaz ama az konuk olursa daha ıyı olur yok ya ara sıra alıyor öyle tek konuk falan,ben rastladım bir kaç defa..ne olur mvömüzüde tek alsa sanki?..bence tek bizim ekip konuk olur ![]() |
||
|
||
| evet konuk olsunlar beyaz daha önce konuk olarak almamıştı zaten | ||
|
||
| evet nolur konuk olsunlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn beyaz beyaz duy sesimizi bu sesler mvö fan sesleri:D alemin keyfi yerinde yine maşallah beyaz abide bir gün mvö konuk eder inşallah ![]() |
||
|
||
| herkes istiyor...peki mor ve ötesi istiyormu acep ? :S | ||
|
||
bence katılsınlar katılmalarını çok isterim
|
||
|
||
| evet bencede başka kimse gelmesin mvömüzden başka ... tek onlarla sohbet etsin yeter beyaz abi reytingleri sen alacaksın bu sefer tv başından kalkmadan reklamları bile izleyeceğim | ||
|
||
| lütfen sadece MOR VE ÖTESİ katılsın çok güzel olur | ||
|
||
ben de gelmesini istiyorum inş sadece mvö olur katılıyorum gelirlerse çok güzel olur bende tv başıdan kalkmadan izlerim kesinnn!!!...
|
||
|
||
| Katılırlarsa güzel olur; keyifle izleriz ailecek:) | ||
|
||
| süperr olurr | ||