|
||
| hangi arkadaşıma söylediysem karşı çıktı... neymiş efendim mvö öyle programlara çıkmazmış da bilmem ne de..yakışmazmış izleyen de olmazmış.. bende sen foruma gir de gör bakalım dedim..ne cevap verecek yarın çok merak ediyorum doğrusu.. |
||
|
||
katılıp katılmamaları devlet meselesine dönmüş sanki bu sayfada beyaz şovda göremesek bile , onlar varlar ve yeni şarkılar hazırlayabilecekler |
||
|
||
katılıp katılmamaları devlet meselesine dönmüş sanki bu sayfada devlet meselesine dönmedi ya..hem beyaz bir ilk yapsın hem de bizim gözlerimiz artık bayram etsin diye istiyoz beyaz şovda göremesek bile , onlar varlar ve yeni şarkılar hazırlayabilecekler
|
||
|
||
Beyaz Show gerçekten bir anını ile kaçırmadan izlediğim çok kaliteli bi talk show programı. vee bu kaliteli talk show suncusu Beyaz'ın yanınada kaliteli sanatçılar yaraşır. bu kaliteli sanatçılarda MOR VE ÖTESİ olmalı bencee.
|
||
|
||
katılıp katılmamaları devlet meselesine dönmüş sanki bu sayfada devlet meselesine dönmedi ya..hem beyaz bir ilk yapsın hem de bizim gözlerimiz artık bayram etsin diye istiyoz beyaz şovda göremesek bile , onlar varlar ve yeni şarkılar hazırlayabilecekler ![]() bencede devlet meselesi değil. zevk meselesi deborah ın dediği gibi gözlerimiz bi bayram etsin ya beyaz ın programı zaten güzel bide mor ve ötesi katılınca süper olcak süper
|
||
|
||
| bence de katılsınlar..Eğer "makina"ya katıldalarsa,beyaz daha iyi içerikli bi program diyorum ben.. | ||
|
||
| unuttuğumuz bir şey var aslında... beyazıt öztürk ve beyaz show un resmi sponsorlarından biri de ''Fanta'' dır. ha derseniz ki,''mor ve ötesi alısıktır,iyi para alır çıkar'' bişey diyemem. |
||
|
||
| Beyaz roberto carlos un beyaz show a gelmesi için çok uğraşıyor demekki çok istiyor. BEYAZ duy sesimizi ya sen nasıl roberto carlos un gelmesini çok istiyorsan bizde o kadar hatta daha fazla mor ve ötesinin katılmasını istiyoruz
|
||
|
||
bence bizimkiler aralığın sonuna doğru çıkarlar gibime geliyor ..abi bitmiyor ki konserleri bir türlü ...
|
||
|
||
çıksınlarda ya yeterki aralığın sonunda dedinde doğum günümde çıkarlar inşallah hediye olaraktan
|
||
|
||
| bir an önce çıkmalarını diliyorum burada hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz beyaz show yönetimi bakımından dikkate alınmalı.... | ||
|
||
| ben onları sadece kliplerde veya konselerde görmek istiyorum beyaz show da olurlarsa iyi olur ama aslında bu onların tarzı değil bence
|
||
|
||
bir an önce çıkmalarını diliyorum burada hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz beyaz show yönetimi bakımından dikkate alınmalı.... bence var ya ilgilenmiyorlar yaa ..yani içimde öyle bir his var..ama inşallah çıkarlar ya ben çok istiyorum
|
||
|
||
| şubatın 30 da çıkıcaklarmiş...öle duyumlar aldım | ||
|
||
| şubat 30 bekle görürsün..duyumlar sahipsizdir bilindiği gibi;) | ||