|
||
şubatın 30 da çıkıcaklarmiş...öle duyumlar aldım allah seni yaa..30 şubatmış ..yüreğime indi yaa
|
||
|
||
30 şubat deyince daha çok varmış dedim. korktum ben de birden. neyse bekleriz çıkmalarını.
|
||
|
||
| 30 şubat süpermiş ya atladım ben de sazan gördüm kendimi
|
||
|
||
| sadece komedi mor ve ötesi için uygun değil biraz da düşünmek gerekir bence bu yüzden seviyolar okan bayülgen i hacı yatmaz a katılmaları daha uygun ... | ||
|
||
| ya şahana bile çıktılar beyaza neden çıkmasınlar | ||
|
||
ya şahana bile çıktılar beyaza neden çıkmasınlar he yaa beyazın nesi eksik di mi
|
||
|
||
biz burada o kadar isteklerimizi dile getiriyoruz ama haftalardan beri aynı konu var ne zaman kesin bir sonuç alacağız
|
||
|
||
ya şahana bile çıktılar beyaza neden çıkmasınlar he yaa beyazın nesi eksik di mi ![]() fazlası var yani dimi en azından bi gitar ile bdv yi çaldırıp 5 dakka sonraa göndermez.... |
||
|
||
ya şahana bile çıktılar beyaza neden çıkmasınlar he yaa beyazın nesi eksik di mi ![]() fazlası var yani dimi en azından bi gitar ile bdv yi çaldırıp 5 dakka sonraa göndermez.... |
||
|
||
ya şahana bile çıktılar beyaza neden çıkmasınlar he yaa beyazın nesi eksik di mi ![]() fazlası var yani dimi en azından bi gitar ile bdv yi çaldırıp 5 dakka sonraa göndermez.... aynen ya skeç çok saçma olmuştu ama bende sanmıyorum mor ve ötesinin hoşuna gittiğini |
||
|
||
bence kesinlikle çıkmalı çok seviniriz ![]()
|
||
|
||
evet çıksınlarr bizdee gidelimm
|
||
|
||
evet ya katılsınlar bu hafta izlediniz mi bilmiyorum ama beyaz gerçekten mor ve ötesi'ni kaldırabilir bence.Bu hafta hayran kaldım ve tebrik ettim kendisini şahan'a da bin basar cem yılmaz şahan artık bitti dediğinde karşı çıkıldı ama adam çok haklıydı şahan'ı izlerken midem bulanıyor açıkcası
|
||
|
||
| beyaz abi ya zülfü livaneli den sonra mor ve ötesi çok iyi olur ya:)lütfen duy sesimiziiiiiiiiiiiiiii.kırma biziii. | ||
|
||
biz burada beklerken onlar nereye çıkıyorlar ![]() bu da yalan mı oldu ne
|
||