|
||
ararım inşallah ama arasam soru sormam lazım konuklardan birine? ;Dyoksa direk ben soru sormak için değil mor ve ötesi fan adına arıyorum desem olurmu?? ![]() Ya bence ordaki konuklara birkaç soru sor..Daha sonra direk mevzuya gir . |
||
|
||
| en güzeli arayıp ne kadar çok kişinin bunu beklediğini beyaz'a iletmek bence. | ||
|
||
en güzeli arayıp ne kadar çok kişinin bunu beklediğini beyaz'a iletmek bence. evet bencede ararım inşallah neyse sizde aramaya çalışın |
||
|
||
katılsınlar!!katılsınlar!! Beyaz abi duy bizi!!
|
||
|
||
beyaz abi beyaz abiii mor ve ötesiyle mutlu et bizi
|
||
|
||
| o birrr şovmen o birrrr yakışıklı o birrr zekiiii o bir R leri söylemeyen en tatlı kişilik o birr beyaz showun sunucusu ooo bir mor ve ötesi fanı mutlu edicek olan insan ooo 1-2-3-4 BEYAZIT ÖZTÜRK | ||
|
||
arkadaşlar konuya sonradan katılıyom ama.. bugün beyaz'da bayram özel program var ve canlı değil sanırsam...ama başka zamana biri yaparsa bu tel. bağlanma işini falan çok iyi olur ya ![]() |
||
|
||
çıksa da ben izleyemem ama, çıksın da hepiniz izleyin diye mesaj gönderiyorum ![]() telefonla da bağlanın, sitenin de reklamını yapın tamam mı bakim
|
||
|
||
arkadaşlar konuya sonradan katılıyom ama.. bugün beyaz'da bayram özel program var ve canlı değil sanırsam...ama başka zamana biri yaparsa bu tel. bağlanma işini falan çok iyi olur ya aslında biz senden de bekliyoruz fatma böyle bir şeyi. ![]()
|
||
|
||
arkadaşlar konuya sonradan katılıyom ama.. bugün beyaz'da bayram özel program var ve canlı değil sanırsam...ama başka zamana biri yaparsa bu tel. bağlanma işini falan çok iyi olur ya aslında biz senden de bekliyoruz fatma böyle bir şeyi. ![]() ![]() ..ben var ya oraya bağlanır beyaz'la allaaahhh bir muhabbet bir muhabbet ..bu sefer amacımdan saparım yaa
|
||
|
||
arkadaşlar konuya sonradan katılıyom ama.. bugün beyaz'da bayram özel program var ve canlı değil sanırsam...ama başka zamana biri yaparsa bu tel. bağlanma işini falan çok iyi olur ya aslında biz senden de bekliyoruz fatma böyle bir şeyi. ![]() ![]() ..ben var ya oraya bağlanır beyaz'la allaaahhh bir muhabbet bir muhabbet ..bu sefer amacımdan saparım yaa ![]()
|
||
|
||
bence de çok iyi bi fikir mutlaka biri bağlanmalı yayına ve güzel bir konuşma yapmalı
|
||
|
||
| KATILSIN KATILSIN KESINLIKLE KATILSIN | ||
|
||
canlı yayın olma ihtimaliyle bekleycez.olmadı haftaya bekleycez
|
||
|
||
| katılsın bencede. Direk benim aklıma daha öncede karşılaştığım bir güruh geldi ; ''HARUUUN AŞKIMSIIIN SENİ SEVİYOOOOM'' umarım olmaz
|
||