|
||
yeterki katılsınlar ben bi ömür beklerim
|
||
|
||
katılırlar inşallah yahu ;Dben bakıcam canlıysa arıcam
|
||
|
||
bencede katılsınlar doya doya izleyelim ordada
|
||
|
||
| Konu başlatılalı 1 aydan fazla olmuş, 1 haftayı geçmiş ama biz Mor ve Ötesi'ni Beyaz Show'da görmekte ısrarlıyız. (: |
||
|
||
| tahminimce simdi zaten kanal kanal teklifler sunulcaktir mvö eurovisiona katildiklari aciklandi ya tabi onlar kabul ederlermi bu programlara bilmem ama beyaz showa katilsinlar beyaz abi gercekten cok kaliteli program yapiyor o yüzden orda görmek isteriz grubumuzu;) |
||
|
||
| oooff süper olurrr =) Beyaz duy sesimizi =) gerçi şarkı çalışmaları yüzünden çıkmayabilirler
|
||
|
||
dün akşam arıcaktım ama canlı değildi bayram özel programı olduğu için
|
||
|
||
artık haftaya arama işini hallederiz ya.
|
||
|
||
artık haftaya arama işini hallederiz ya. haftaya da olmazsa gerekirse tüm sitedeki arkadaşlarımız arasın ![]()
|
||
|
||
katılsın bencede. Direk benim aklıma daha öncede karşılaştığım bir güruh geldi ; ''HARUUUN AŞKIMSIIIN SENİ SEVİYOOOOM'' umarım olmazartık haftaya arama işini hallederiz ya. haftaya da olmazsa gerekirse tüm sitedeki arkadaşlarımız arasın ![]() ![]() |
||
|
||
katılsın bencede. Direk benim aklıma daha öncede karşılaştığım bir güruh geldi ; ''HARUUUN AŞKIMSIIIN SENİ SEVİYOOOOM'' umarım olmazartık haftaya arama işini hallederiz ya. haftaya da olmazsa gerekirse tüm sitedeki arkadaşlarımız arasın ![]() ![]()
|
||
|
||
reklam mı ünlü olan arkadaşlar vardı rumeysa, deniz, miray.ha bunlar arasın işte nede olsa alışkınlar bu tarz şeylere ![]() |
||
|
||
katılsın bencede. Direk benim aklıma daha öncede karşılaştığım bir güruh geldi ; ''HARUUUN AŞKIMSIIIN SENİ SEVİYOOOOM'' umarım olmazartık haftaya arama işini hallederiz ya. haftaya da olmazsa gerekirse tüm sitedeki arkadaşlarımız arasın ![]() ![]() ![]() reklam mı teşekür ederim burak ünlü olan arkadaşlar vardı rumeysa, deniz, miray.ha bunlar arasın işte nede olsa alışkınlar bu tarz şeylere ![]() elbette birer mor ve ötesi fanı olarak hakkımızı arayacağız biz burada reklam yapmaktan kastımız haftarlardan beri bekleyiş içinde olduğumuz bir durumu tartışıyoruz burada binlerce kişi mor ve ötesinin gitmesi konusunda istekli dikkate alınmıyorsa reklam da yaparız gerekirse kanal d ninbağlı olduğu tüm sitelere de yorumlarımızı yazarız
|
||
|
||
| ya bu hafta beyaz show varmı galiba yılbaşı dolayısıyla yok diye biliyorum evet baktım yok kill bill filmi var beyaz show yerine. | ||
|
||
| bu hafta beyaz show vardı diye biliyorum ama izlemedim. beyaz show arancaktıya aradınız mı arkadaşlar
|
||