|
||
artık beklemekten sıkıldım. katılmalarını çok istiyorum ama uzun zamandır bekliyoruz ayselcim sen ararsan süper olur. inş. hat düşer
|
||
|
||
valla inşallah hat düşer...beyaz showu bir yandan protesto ediyorum bir yandan mor ve ötesinin katılacağı günü bekliyorum az da olsa..çelişkiler içerisindeyim neyse arayın arayın benim arama imkanım yok ama...
|
||
|
||
arkadaşlar bu cuma günü bir arkadaşımız arayıp söylüyosa söylesin. yoksa konuyu uzatmanın anlamı yok. bu konuyu beyazıt öztürk'e biri arayıp lütfen adımıza letsin. böylelikle hepimiz rahatlamış olucaz. Ya Burak iyide arayınca direk bizi bağlamıyorlar ki..Tek kişi değil forumdan erkek kız farketmez en azından birkaç kişi araması lazım ki konuşabilme şansımız yüksek olsun.. Yıllardır arayıp konuşamayan var! Beyaz Show'un numarası: 0212 429 58 36 0212 429 58 37 diye biliyorum ben. ![]() bende arayacağım bakalım ne olcak..
|
||
|
||
| Arkadaşlar katılsınlar da ne kadar istek yapılırsa yapılsın şimdi katlıacaklarını hiç sanmıyorum en azından şu eurovision da söyleyecekleri şarkıyı açıklayana kadar çıkmazlar bence, neyse size yine de kolay gelsin, inş. başarırsınız | ||
|
||
arkadaşlar bu cuma günü bir arkadaşımız arayıp söylüyosa söylesin. yoksa konuyu uzatmanın anlamı yok. bu konuyu beyazıt öztürk'e biri arayıp lütfen adımıza letsin. böylelikle hepimiz rahatlamış olucaz. Ya Burak iyide arayınca direk bizi bağlamıyorlar ki..Tek kişi değil forumdan erkek kız farketmez en azından birkaç kişi araması lazım ki konuşabilme şansımız yüksek olsun.. Yıllardır arayıp konuşamayan var! Beyaz Show'un numarası: 0212 429 58 36 0212 429 58 37 diye biliyorum ben. ![]() bende arayacağım bakalım ne olcak.. ![]() , yani kisacasi ariyamadim, haftaya kesinlikle deniyecem, hatta bence burdan herkes denesin, kesin birine düser en sonunda galiba
|
||
|
||
arkadaşlar bu cuma günü bir arkadaşımız arayıp söylüyosa söylesin. yoksa konuyu uzatmanın anlamı yok. bu konuyu beyazıt öztürk'e biri arayıp lütfen adımıza letsin. böylelikle hepimiz rahatlamış olucaz. Ya Burak iyide arayınca direk bizi bağlamıyorlar ki..Tek kişi değil forumdan erkek kız farketmez en azından birkaç kişi araması lazım ki konuşabilme şansımız yüksek olsun.. Yıllardır arayıp konuşamayan var! Beyaz Show'un numarası: 0212 429 58 36 0212 429 58 37 diye biliyorum ben. ![]() bende arayacağım bakalım ne olcak.. ![]() , yani kisacasi ariyamadim, haftaya kesinlikle deniyecem, hatta bence burdan herkes denesin, kesin birine düser en sonunda galibaHerkes ararsa yine düşmez sen ara
|
||
|
||
| canlı yayındayken bir bayan fanımız arayıp söyliyecek daha inandırıcı olur bence. | ||
|
||
20 sayfa yazılmış ama hala ortada bişey yok. beyaz görse ( ah bi görse) gözleri dolardı heralde bu kadar çaba ama hala ortada bişey yok
|
||
|
||
BEYAZ DUY SESİMİZİ LÜTFEN!tarkan BEYAZ SHOW a gelsin diye kampanya başlattın.MOR VE ÖTESİ bunu fazlasıyla hakediyor.
|
||
|
||
süper olurr yhaa...mor ve ötesi & beyaz show bence muhteşem
|
||
|
||
sırf HELYUM İÇİN katılmayabilirler belki
|
||
|
||
| evet harika olur |
||
|
||
| http://www.pikniktube.com/beyazshow_konuk.asp?sbg_b=1 Mor ve Ötesi'ne oy verin! Beyaz Show'a gelsin! |
||
|
||
| ben verdim evet fanlar hadi oylara ben msn de ki arkadaslara verdim adresi hepsi veriyor oy... | ||
|
||
Ehehe tehlikeli kişilere vermeyin maazallah hepsiye falan verirler.
|
||