|
||
katılmasın artık yeter be bunun için anket mi olur bana kalırsa katılacakları da yok aslında. beyaz adam gibi çağırırsa programa gelirler herhalde yok oy verin bilmemne aptalca bence![]() yani hiç umudum yok benim.oyda vermedim. ![]() katılmasınlarda zaten.ne bileyim istemiyorum hiç katılmalarını.katılsalar bile yüzlerinin orda alacağı şekli tahmin edebiliyorum.memnuniyetsiz ve sıkkın
|
||
|
||
| ben de verdim oyumu.. İnanmıyorum yaa kenan doğulunun bile daha çok oyu var
|
||
|
||
| çok zor fanlar tarafından oylamalar yapılıyor. ve mesela kenan doğulu hayranları daha çok olduğundan geçmemiz zor. | ||
|
||
ya neden bür türlü 3%ü gecemiyoruz
|
||
|
||
| Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? | ||
|
||
Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? bu anketin ne zaman biteceğine bağlı. eğer yazın ortasına doğru ( sezon sonu ) yetiştiremezsek bu anket biter, yani mor ve ötesi girmez beyaz show'a. |
||
|
||
Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? bu anketin ne zaman biteceğine bağlı. eğer yazın ortasına doğru ( sezon sonu ) yetiştiremezsek bu anket biter, yani mor ve ötesi girmez beyaz show'a. Hmm..anladım..Daha çok çalışmalıyız o zaman
|
||
|
||
| çalışmakla iş bitmez. yüzlerce hatta binlerce üye oy kullanmalıdır ki % 3 ü geçebilelim. | ||
|
||
Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? bu anketin ne zaman biteceğine bağlı. eğer yazın ortasına doğru ( sezon sonu ) yetiştiremezsek bu anket biter, yani mor ve ötesi girmez beyaz show'a. |
||
|
||
Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? bu anketin ne zaman biteceğine bağlı. eğer yazın ortasına doğru ( sezon sonu ) yetiştiremezsek bu anket biter, yani mor ve ötesi girmez beyaz show'a. İnşallah....
|
||
|
||
Arkadaşlar mesela bu ankette 1. olduk o zaman katılacak mı mor ve ötesi? bu anketin ne zaman biteceğine bağlı. eğer yazın ortasına doğru ( sezon sonu ) yetiştiremezsek bu anket biter, yani mor ve ötesi girmez beyaz show'a. haklısınız ama bu ankete göre gelmez. yoksa özel çağırımlara bir sözüm yok. beyaz özel olarak mor ve ötesi ni çağırırsa tabiiki de gelir. |
||
|
||
| gerçekten süper olur kesinlikle katılsın |
||
|
||
| sizce beyaz show artık popüler ve, ne biliyim katılmaları için fazlaca düşük seviyeli bir program değil mi? | ||
|
||
of ya daha çok oy lazımmmm
|
||
|
||
| şahsen beyaza katılması şiddetle isterim eminim diğer fanlarda çok ister. erkenden yatan ben, makinaya çıktığında saat 4 ekadar uyumamıştım yine çıksın sabha kadar uyumam izlerim ayrıca herkesin ilgisini çeker | ||