|
||
| mvö beyaza reytingler havaya!!!!!!! |
||
|
||
ya acaba beyazın sitesine falan mı yazsak fanlarının olduğu yada kişisel bir web sitesi var mı bilen__? ya sitesinde konuk önerme diye bir yer var.e-posta atıyorsun ordan.herhalde dikkate alıyorlardır.
|
||
|
||
| elbette mor ve ötesi beyaz showa katılsın zaten türkiyede son zamanlarda hatta bu yıl konuk seçiminde özveriye sahip bir beyaz show var grubumuzu bu ekranda görmekten mutluluk duyarız | ||
|
||
%3 ama bu haksızlık
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi bu aralar katılması zor gibi.. %03
|
||
|
||
sizce beyaz show artık popüler ve, ne biliyim katılmaları için fazlaca düşük seviyeli bir program değil mi? degil..
|
||
|
||
eurovision şarkısı açıklansın illaki çağıracaktır..bu seferde morlar gitmesin..
|
||
|
||
süper olur! kesinlikle katılsınlar!! Bissürü sarkı söylesinler ama coq seviyorum onlarıı!!
|
||
|
||
| ya biz burda mvö diye parçalıyoruz kendimizi ama beyazıt'ın aldırdığı bile yok arkadaşlar tarkan gelsin die tanıtım videosu hazırlamışlar ya yok böyle bişey =( | ||
|
||
ya biz burda mvö diye parçalıyoruz kendimizi ama beyazıt'ın aldırdığı bile yok arkadaşlar tarkan gelsin die tanıtım videosu hazırlamışlar ya yok böyle bişey =( burda parçalarsan beyaz tabiki takmaz bizi. onu beyazın sitesinde yapacaksın.
|
||
|
||
ya biz burda mvö diye parçalıyoruz kendimizi ama beyazıt'ın aldırdığı bile yok arkadaşlar tarkan gelsin die tanıtım videosu hazırlamışlar ya yok böyle bişey =( burda parçalarsan beyaz tabiki takmaz bizi. onu beyazın sitesinde yapacaksın.orayada yazdım hatta birçok kişi belirtmiş ama yinede takan yok
|
||
|
||
EEEVEEET KATILSIN ÇOK SÜPER OLUR
|
||
|
||
ya evet inşşallah katılırlar...hadi arkadaşlar destek...mor ve ötesini görelim beyaz showda
|
||
|
||
| bencede gelsinler en azından Şahan adlı komedyenin sunduğu programdan daha keyifli olacağını düşünüyorum | ||
|
||
bence sagoda süper ama mor ve ötesi çok daha harika
|
||