|
||
| evet evet yaa MOR VE ÖTESİ beyaz show da bulunsun yaa beyaz da zate tarkan gibi birisini isticene MVO mu istesin ama katılsınlar yaa süper olur süperrr |
||
|
||
şarkı açıklandı bu hafta çağırma olasığı çok yüksek..
|
||
|
||
yaaa beyaz abii duy bizi ya...biz mvö'yü görmek istiyoruzz seninn programında..eğer onlarr gelirlerse süper olucak program yav...valla reyting rekorları kırarr
|
||
|
||
beyaz programında tarkan beyaz şova katılsın diye çağrılarda bulunuyor. bizde burdan beyaz mor ve ötesini programına çağırsın diyoruz
|
||
|
||
Tarkan için bir takla atmadıkları kaldı. Herşeyi yapıyorlar.Biz de Mor ve Ötesini görmek istiyoruz.Umarım bu hafta gelirler.Mor ve Ötesi gelirse bence Beyaz Show normal reytiglerinden daha fazlasını elde ederler.Artık görmek istiyoruz helyum eşliginde .
|
||
|
||
helyum ve morlar zuhaa çok merak ediyorum ya. beyaz duy sesimizi
|
||
|
||
programa katılmaları çok yakındır heheh
|
||
|
||
şarkıda açıklandı. artık bana beyaz çağırır gibi geliyor. umarım çağırır ya süper olur helyumu bende çok merak ediyorum
|
||
|
||
| beyaz show gerçekten kaliteli .. bi kere beyaz saygılı ...kendini beğenmiş sunuculrdan değil.. esrileri desen hiç değil.. kesinlikle katılmalı inşş.. bu zaman kadar hiç katılmadılar galibaa
|
||
|
||
| ben de sürekli oy veriyorum ama merak etmeyin beyaz mutlaka çağırır. her yıl eurovisionda Türkiye'yi temsil eden tüm şarkıcıları programa çıkardı , beyaz bu konulara duyarlı gördüğüm kadarıyla mor'ları da mutlaka çağırır... | ||
|
||
bence de katılsın kesinlikle reytik yapar beyaz abimiz
|
||
|
||
Tarkan gelsin kampanyası yerine Mor ve Ötesi gelsin kampanyası yapılsa daha güzel olur hıh ![]() Bu aralar çağırmayacak da ne zaman çağıracak ya? |
||
|
||
heheyy Mvö beyaz showa gitmesin Beyaz Show mvöye gelsin Olması gereken bu
|
||
|
||
| hadi beyaz bu hafta mor ve ötesi'ni al beyaz show'a | ||
|
||
| ya ben en son katıldıklarını hayal meyal hatırlıyorum..programda manga ve ceza da vardı sanırım..ama sadece morlar gelsin şimdi..lütfennn:D | ||