|
||
ya arkadaslar bence eurovision'dan önce veya sonra kesin gelicekler
|
||
|
||
| Evet ben de öyle düşünüyorum.. | ||
|
||
ya artık bir an önce gelsinler
|
||
|
||
Evet gelsinler artık.Sabır taşı olsa çatlardı.
|
||
|
||
gelsinler ama ben sadece onları ekranlarda kendime daha yakın görmek için isterim yoksa beyaz showun içeriği hiç birzaman okan bayülgen'in programları gibi olmuyor bence okan ekrana dönsün mor ve ötesi onlara çıksın .. beklemeye devam
|
||
|
||
Ya bence de gitmelerinin tam zamanı şimdi.Eminim reyting rekorları kırar Beyaz. Okan'a gittiler Beyaz'a niye gitmesinlerki?
|
||
|
||
| okan la beyaz aynı kişi programda aynı kalitede değil zaten açıkçası ben gitmelerini istemem çok kalitesiz ve seviyesiz bir program beyazı severim ama program yapma boyutu hiçde güzel değil... en son rack grubu olarak dumanı çağırmıştı onlarla da bir atışması oldu ondan sonra rock tanımına uyan bir grup çıktığını hatılamıyorum... yanlışım varsa kusura bakmayın... |
||
|
||
katılsın iyi olur biz de seyrederiz tv yaa ne mutlu olurum hayallerimden biri gerçek olur ![]() hangi programa çıkarsa çıksın yeterki onları göriyim
|
||
|
||
| Katılmasın... | ||
|
||
Katılmasın... neden katılmasın |
||
|
||
| arkadaşlar bu gece beyaz show'u fan sitemizden bir bayan arayıp da morveotesifan.com sitesinde aylardır süren bir çalışmadan bahsetse çok iyi olur. yoksa bu konunun bir yere varacağı yok. gerçekten aramaya niyetli olan arkadaşlarımız varsa belirtsin. bu gece şu konuyu halledelim artık. |
||
|
||
Konunun açılış tarihine ve birde şuanki tarihe bakarsan katılsın katılsın diyenlerin boşuna parmaklarını yordugunu görmüş olursun.... |
||
|
||
bu konuya nokta koyacak tek kişi var o da konuyu açan nuwanda ..tel. konuşacaz da elimize ne gececek ki ..
|
||
|
||
kesin katılsın
|
||
|
||
bu konuya nokta koyacak tek kişi var o da konuyu açan nuwanda ..tel. konuşacaz da elimize ne gececek ki ..beyazdan bi cevap alabileceğiz en azından. |
||