|
||
ben buraya taa kasım'da yazmıştım yaa,beyaz okuyacak diye biliyordum,hala okumamış demek ki... eğer okusaydı bu kadar fazla kişiyi kırmazdı... yani mvö'yü beyaz show'a davet ederdi
|
||
|
||
| beyaz burayı neden okusun? | ||
|
||
Yeni bir kampanya başlatıyoruz ve mor ve ötesi'ni Beyaz show'da görmek için mesajlarımızı buraya yazıyoruz burada böyle yazıyor,ben nuwanda'nın yalancısıyım ![]() Mesajlarınızı bizi kırmazsa Beyaz'da görecek. 1 haftada donatalım bu forumu
|
||
|
||
beyaz burayı neden okusun? ben mail attım okuyacağım dedi. bende beyaz'ın yalancısıyım.
|
||
|
||
veee... bütün gözler beyaz'ın üzerine çevrilir
|
||
|
||
veee... bütün gözler beyaz'ın üzerine çevrilir ![]() Ve...Morlar Beyaz Show'a geliirrrr ![]() Biz de seyircileri
|
||
|
||
katılsınlar çok güzel olurr ![]() |
||
|
||
| Sahi ne oldu Mor gelmiyor mu Beyaz'ın programına???Her hafta kim gelecek diye heyecanla bakıyorum(mor vardır diye)her seferinde moralim bozuluyor:(BEYAZ ABİ NE OLUR MOR VE ÖTESİ'Nİ PROGRAMINA ÇAĞIR:)NE OLUR!!!! | ||
|
||
| esc sonrası çıkarlar kesin. | ||
|
||
şöyle bir baktım da 25 sayfa geriye,baya bir yazmışız yani..bence eninde sonunda çıkacaklar beyaz'a ama ne zaman olur orasını allah bilir
|
||
|
||
gelsin artık ya çok matrak geçer
|
||
|
||
hala beklemedeyiz
|
||
|
||
ya beyaz burayi takip etmiyordur ki
|
||
|
||
ya beyaz burayi takip etmiyordur ki ![]() öyledir belki ama emrah abi diyorsa doğrudur,güveniyoruz ona |
||
|
||
Mor ve Ötesini Ve tv programı denilince ilk aklıma okan bayülgen,Zekeriya beyaz ve mvo üçlüsü aklıma geliyor bu program geçen seneydi hatta daha önce bile olabilir...İzleyenlerr hatırlarlarr acayip komik bir programdı.Özellikle beyazz hocanın mvo hakkında yaptığıı yorumm.. ;DAramızda izleyenlerinn olduğuna eminimm...Her ne olursaa olsunnn Mor ve ötesini tv da izlemekk istiyoruzzDuy bizi beyazzz showww!!! |
||