|
||
| ya aslında katılması lazım beyazın onları çağırmaları lazım çünkü onlar Örövizyona gidiyorlar |
||
|
||
| umut yok arkadaşlar 1 aydır yüzde 2 | ||
|
||
gelsim gelsin
|
||
|
||
| http://www.tarkanbeyazshowagelsin.com Bizde morveotesibeyazshowagelsin.com diye bir site mi açsak ne? Baksanıza Beyaz Bey verdiği sözü tutmuyor.. |
||
|
||
bencede gelsin harun tekin yalvarırım beyaza ![]() yaaaaaaaaa bence mutlaka gitmeliler bu arda msnim _____________ da konuşabiliriz mor ve ötesi hayranlarını bekliom bencede site açalım Sitede msn adresi vermiyoruz.. |
||
|
||
Sahi ne oldu Mor gelmiyor mu Beyaz'ın programına???Her hafta kim gelecek diye heyecanla bakıyorum(mor vardır diye)her seferinde moralim bozuluyor:(BEYAZ ABİ NE OLUR MOR VE ÖTESİ'Nİ PROGRAMINA ÇAĞIR:)NE OLUR!!!! katılıyorum hatta ben bir kaç programa dahi bakıyorum onlar çıkıyor mu diyeama şimdi biz haklıyız değil mi? sonuçta onlar eurovision'a gidiyorlar ve Türk milletinin desteğine ihtiyaçları var diye biliyorum
|
||
|
||
| bencede, bencede, bencede katılsın!!!!!! | ||
|
||
evet katılırlarsa mükemmellerden oluşan mükemmel bir gece olur MÜKEMMELLER GECESİ evet evet ![]() evet evet katılsınlar eğer katılırlarsa %100 reytingler patlar süper bir program olur mor ve ötesi sizi seviyorum harikasınız ![]() |
||
|
||
kesinilkle orda olsunlar
|
||
|
||
| Başlık açılalı neredeyse 6 ay olmuş... Beyaz artık bizi duysannn..... ![]() beyaz show'da mor ve ötesini istiyoruzz!!!
|
||
|
||
| tarkan ı getirmek için binbir takla atacağına hazır güncel bir mevzu varken mor ve ötesini çağırmalı. eminim tarkandan çok daha fazla izlenir. birinin ona tarkanın modasıın geçmiş olduğunu anlatmalı.
|
||
|
||
| Neymiş "Tarkan Beyaz Show'a gelsin mi?" Yok gelmesin diyemiyorsun,hayır butonuna basılmıyor ![]() Mor ve Ötesi gelsin Beyazım...Boşver sen Tarkan'ı.'Vay anam vay halime' dedirttirir valla o sana
|
||
|
||
Başlık Kasımda acılmış yaa. Mor ve ötesi gelsin artık Beyaz Showaa
|
||
|
||
bu haftada yüksek sadakat var
|
||
|
||
bu haftada yüksek sadakat var evet ya maşallah herkes çıktı bir bizim morlarımız çıkmadı
![]() |
||