|
||
| ohooo mor ve otesi'nin beyaz show'a katilmasinin zamani coktan geldi ve gecti bile...sanmiyorum cikacaklarini. | ||
|
||
| Beyaz Eurovision yarışması yaklaştığı zamanlarda konuk eder diye düşünüyorum..uyduruktan herifleri çıkarıyor MORlarımızı her halukarda cıkarmalı... | ||
|
||
yaa arayasim var su beyazi bu aksam. canli yayina katilip mor ve otesi'ni neden cagirmadigini soracağım
|
||
|
||
ben de atıyorum ama değişme olmuyor gibi bir kaç gün önce de bu kadardı şimdi de böyle anlamadım valla
|
||
|
||
| ya gıcık oldum yüksek sadakat avril özentisi gökçe geldi ya bizim mor efendileri çıkaramadı beyaz |
||
|
||
inşallah ya........
|
||
|
||
bencede harika olur
|
||
|
||
evet evet evet kesinlikle katılsınlar lüzumlu lüzumsuz herkes katılırken neden MOR VE ÖTESİ katılmıyor ki zaten katılsınlar tabiki bizde doya doya seyredelim MORlarımızı
|
||
|
||
hadı fancılar oylar beyaz show ve morveötesıne
|
||
|
||
| Ya inanmıyorum hiç bir değişiklik olmuyor hepsi bile daha fazla bence bu işin içinde bi iş var. | ||
|
||
| evet evet katılsınnnnn!!:D | ||
|
||
BEYAZ SHOW KESİNLİKLE TÜM ÜYELERE BENDE KATILIYORUM KATILMALARINI ÇOK İSTİYORUM EĞER BÖYLE BİRŞEY OLURSA BEYAZ SHOW OLDUĞUNDAN ÇOK DAHA FAZLA İZLENİR GERÇİ ZATEN ÇOK İZLENİYOR AMA YİNEDE MOR VE ÖTESİ ÇIKARSA PROGRAMA, HEPİMİZ SEVİNÇTEN UÇARIZ HERHALDE AYY DÜŞÜNÜNCE BİLE ÇOK GÜZEL OLUYOR KOMİK VE GÜZELLLL Bİ PROGRAM OLUR ÇOK SÜPERRRRRRRRRRRRRRRR
|
||
|
||
| bak şimdi sinir oldum! birden fazla oy atabiliyor muyuz belli değil ki! insan bir bilgilendirici yazı koyar oraya! ''sadece 1 oy hakkınız vardır'' veya da ''istediğiniz kadar oy atabilirsiniz''diye... eğer işe yaramazsa boşu boşuna tıklamış olacağız! ama olsun ben bu belirsizliğe rağmen yine de devam edeceğim |
||
|
||
| haydi beyaz haydi beyaz hayydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tam zamanı mor ve ötesi bekletme bizi !!!!!!!!!!!!!! |
||
|
||
| hadi artık !!!!!! haftalardır bunu bekliyorum beyaz showda mor ve ötesi ni görmek istiyorum NOT: bak beyaz izlettirmem kimseye alamazsın reyting meyting.....................
|
||