|
||
hala yüzde iki .................
|
||
|
||
tarkan gelmeden morları almayacak bence, önem sırasına dizmiş olabilir
|
||
|
||
| bu oylamaya inanmıyorum. birçok arkadaşımı oraya yönlendirdim ama hala bir değişiklik yok. biz mor ve ötesi fanları bile değiştiremiyorsak oylamayı birşeyler var... |
||
|
||
| geçen sezon makina programı benzer bir anket acmıştı mvö yu acık ara lider yapmıştık ama mvö cıkmadan makina programı bitti!! buda onabenzer birsey kasmayın | ||
|
||
| Tarkan'a hayır diyemiyorum! Aynı olay morlarda da olsun. Ya da site açalım,imza toplayalım,yürüyüş yapalım. ![]() Ne demiş morlar, 'Orda durma;eğer beklersen,hiçbir şey olmaz!' |
||
|
||
| saçma birşey yaa hiçbir değişiklik olmuyor. | ||
|
||
beeyaaz mor ve ötesini programına çağıırr..
|
||
|
||
yaa arayasim var su beyazi bu aksam. canli yayina katilip mor ve otesi'ni neden cagirmadigini soracağım ![]() hakikaten canlı yayına bağlanalım birimiz.hepimiz ararsak birimizi bağlarlar en azından.söyleyelim olmuyor böyle.
|
||
|
||
yaa arayasim var su beyazi bu aksam. canli yayina katilip mor ve otesi'ni neden cagirmadigini soracağım ![]() hakikaten canlı yayına bağlanalım birimiz.hepimiz ararsak birimizi bağlarlar en azından.söyleyelim olmuyor böyle. ![]() ablam okadar denedi denedi olmadi, düsmüyor
|
||
|
||
yaa arayasim var su beyazi bu aksam. canli yayina katilip mor ve otesi'ni neden cagirmadigini soracağım ![]() hakikaten canlı yayına bağlanalım birimiz.hepimiz ararsak birimizi bağlarlar en azından.söyleyelim olmuyor böyle. ![]() mor ve ötesi katılsın artık |
||
|
||
ablam okadar denedi denedi olmadi, düsmüyor ![]() işte diyorum hepimiz arayalım birimizin düşer elbet. haftaya bağlanıyoruz morfanlar!
|
||
|
||
aramak iyi fikir bravo fanlar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................
|
||
|
||
http://www.tarkanbeyazshowagelsin.com Bizde morveotesibeyazshowagelsin.com diye bir site mi açsak ne? Baksanıza Beyaz Bey verdiği sözü tutmuyor.. burda hayırı tıklayamıyorsun eveti tıklayabiliyorsun hayırın üstüne gelince kaçıyor
|
||
|
||
| ABİ UYUMAYIN VALLA REZİL OLACAĞIZ TÜRKİYENİN MÜZİK KRALININ DÜŞTÜĞÜ HALE BAK | ||
|
||
| arkadaşlar hepimiz ararsak birimizinki düşer |
||