|
||
evet beyaz show da mor ve ötesini görmeyi gerçekten çok isterim umarım beyaz bizleri kırmaz ve sesimize kulak verir morveötesi ni beyazda görmek istiyorummmmmmm
|
||
|
||
| 11-04-08 23:42 de harun abi canlı yayına bağlanıp kısa bir konuşma yaptı. her zaman ki gibi anlamlı, açıklayıcı,mantıklı kısacası harika konuştu. eurovisionu konuştular. ah bir de konuk olsalar yüzlerini görebilsek... ![]() birde ilk başta beyaz mor ve ötesinden hakan dedi harun bağlanınca beyaza harun dedi beyaz tekrar hakan ,harun tekrar harun çok komikti... canım ya yolları açık olsun...)))
|
||
|
||
Aslında aramak güzel fikir.Ya da site açalım ![]() Tarkan geleceğine,abilerimiz gelsin! |
||
|
||
dün akşam yunanistandan katılacak şahıs gelmişti programına aferin yani sen kendi temsilcini çağırma git git elin yunan kızını çağır olacak şeymi bu
|
||
|
||
izlemedim dün ben beyaz showu şarkısını falan çaldılar mı ...............
|
||
|
||
izlemedim dün ben beyaz showu şarkısını falan çaldılar mı Hayır sadece telefonla bağlandı ve Eurovisionla ilgili konuştu Harun.
............... |
||
|
||
sırf beyaza değil her yere katılsınlar
|
||
|
||
bence de katılsınlar ;Dkatılırlarsa çok güzel olur geçen yıl gelmişlerdi ama bir şarkılarını dinleyebildim inşallah gelirler yaa
![]() |
||
|
||
bende oy verdim ama halendaha ayni
|
||
|
||
Aynı olay morlarda da olsun. Ya da site açalım,imza toplayalım,yürüyüş yapalım. ![]() Ne demiş morlar, 'Orda durma;eğer beklersen,hiçbir şey olmaz!' Evet katılıyorum.Kendimiz birşeyler yapalım.Bu siteden iş çıkmayacak belli.Onlar gidene gelenekadar daha çok zaman var.Zamanı hızlandırsak yeter.
|
||
|
||
| geçen yıl mı hiç hatırlamıyorum | ||
|
||
yaa hala %2 ne iş anlamadım... ???o kadar oy attım ses seda yokkk...ne bu yaa biz mVö fanı olarak bişe yapsak daha iyi olur bence
|
||
|
||
| Evet ya %2 den kıpırdamıyor. Ne bu böyle anlamadım.Hepsi bile %8 olmuş MvÖ daha %2 de.Off | ||
|
||
| Bence bu Beyaz'ın ayıbı.Oy vermeye falan gerek yoktu.Mor ve Ötesi bu sene Eurovision'a gidecek grup.Yunan temsilcisini çağırıyor, bizimkileri çağırmıyorsa bu da onun utancıdır.Orada mor ve ötesinin gelip gelmemesi oyla belli olmamalıydı beyaz onları zaten çağırmalıydı.Çok saçma.. | ||
|
||
Bence bu Beyaz'ın ayıbı.Oy vermeye falan gerek yoktu.Mor ve Ötesi bu sene Eurovision'a gidecek grup.Yunan temsilcisini çağırıyor, bizimkileri çağırmıyorsa bu da onun utancıdır.Orada mor ve ötesinin gelip gelmemesi oyla belli olmamalıydı beyaz onları zaten çağırmalıydı.Çok saçma.. Tamamen haklısın, bunu da sölicektim söylemiyim dedim, virgülüne kadar katılıyorum..
|
||