|
||
| Düşüncesizlik etmiş.. | ||
|
||
| BENCE BEYAZ SHOW BİR KONUDA HATA YAPTI.BEYAZ GİTTİ EUROVİSİONDAKİ RAKİBİMİZ KALOMİRAYI BEYAZ SHOWA ÇAĞIRDI.TAMAM BUNDA BİR YANLIŞ YOK AMA KALOMİRADAN ÖNCE MVÖYÜ ÇAĞIRMALIYDI Kİ MVÖNÜN O SÜPER GÜZEL EUROVİSİON ŞARKISINI DUYMAYAN KALMASIN | ||
|
||
BENCE BEYAZ SHOW BİR KONUDA HATA YAPTI.BEYAZ GİTTİ EUROVİSİONDAKİ RAKİBİMİZ KALOMİRAYI BEYAZ SHOWA ÇAĞIRDI.TAMAM BUNDA BİR YANLIŞ YOK AMA KALOMİRADAN ÖNCE MVÖYÜ ÇAĞIRMALIYDI Kİ MVÖNÜN O SÜPER GÜZEL EUROVİSİON ŞARKISINI DUYMAYAN KALMASIN tamamen katılıyorum beyazın düşüncesizliği
|
||
|
||
| bencede ama inş. bu hafta morlarımız katılır beyaz show'a | ||
|
||
Beyaz bizim eurovision temsilcilerimizin mor ve ötesi olduğunu hatırlarsa "belki", çağırır heralde o zaman..
|
||
|
||
yahu rahat bırakın adamları eurovision'a hazırlansınlar
|
||
|
||
Haklı olabilirsin .. Bu açıdan hiç düşünmemiştim.
|
||
|
||
mor ve ötesini beyaz showda görmek istiyorum söz bitene kadar izlicem mor ve ötesini çok seviyorum
|
||
|
||
mor ve ötesi beyaz showa KESİN GELMELİİİİ...
|
||
|
||
| bencede gelsinler yahu onları hiç beyaz showda görmedim | ||
|
||
| bu hafta katılırlar belki bekleyin | ||
|
||
| Yahu gelmesinler adam çağırmıyor siz niye istiyorsunuz sanki çok meraklı MORVEÖTESİ beyaz show'a çıkmaya morveötesi'ni başka yerde göremiyormuyuz rock camiasının elit kesimini heryerde görmek gereksiz zaten şu sıralar ki o sıralar önümüzdeki bir yıl dolu adamlar pek beklemeyin gerçi onlar çıktıkları heryeri elit hale getiriyorlar ya neyse... |
||
|
||
| beyazzzz KALOMİRAYI bilee programına çıkardınnn mor ve ötesini hala çıkarmıyorsun ya | ||
|
||
Yahu gelmesinler adam çağırmıyor siz niye istiyorsunuz sanki çok meraklı MORVEÖTESİ beyaz show'a çıkmaya morveötesi'ni başka yerde göremiyormuyuz rock camiasının elit kesimini heryerde görmek gereksiz zaten şu sıralar ki o sıralar önümüzdeki bir yıl dolu adamlar pek beklemeyin Neden çıkmasınlar ki Beyaz Showa?Gayet de çıksınlar bence.Eurovisiona gitmek gibi büyük bir gaflet yaparak kendilerini bütün gereksiz gençlerin ağzına düşürdüler zaten.Beyaza çıksalar ne olur çıkmasalar ne olur?Makineye çıkıyorlarsa Beyaz'a da çıkarlar.Sonuçta Seda Sayan'ın programı değil..
gerçi onlar çıktıkları heryeri elit hale getiriyorlar ya neyse... |
||
|
||
su an %2
|
||