|
||
| ya evet katılsın ya beyaz herkesi çağırdı bir mor ve ötesini çağırmadı ya çok ayıp oldu! | ||
|
||
| Gercekden mor ve ötesi beyaz showa katilirsa ne olursa olsun kacirmam! Onlari tv programlarinda görmek istiyoruz (herzaman degil tabii tadinda! O her gün baska programlari gezenler gibi olmayazaklarini bilsemde yazma geregi duydum) | ||
|
||
başarlılı bir programda tabiki başarılı bir grup olmasını çok isteriz bizim için en güzel beyaz shov olur sabırsızlıkla bekliyoruz
|
||
|
||
| aynen ya sagopa ne off gerizekalı bunlar hadi arkadaslar msnde km var km yok yollayın linki gelsnler beyaza ya | ||
|
||
| mor ve ötesi'nden daha iyisinimi bulcaklar ya tabiki gitsinler hem eurovision başarısını da kutlamış olurlar..süper olur süper | ||
|
||
| ya sanki beyaz show'un kalitesi düştü başka programa gitse daha iyi olur | ||
|
||
arka arkaya oy kullandım ama bir değişiklik olmadı
|
||
|
||
ben de verdim ne kadar gereksiz insan var o tabloda
|
||
|
||
Sagopa garanti alır o oylamayı...adamın o kadar seveni var ki anlamıyorum.. neyse ağzımı açmayayım bu adam yüzünden bi uyarı aldım ban yemeyeyim
|
||
|
||
| mor ve ötesi beyaz şoVa katılırsa kersin reyting kırar beyaazzz sana söyleyeyim. | ||
|
||
noluurr katılsnlar noluuuurrr ya öyle güzel olurki yani süper düşüncesi bile mükemmel katılsınlarrr ya noluuurr
|
||
|
||
ya sanki beyaz show'un kalitesi düştü başka programa gitse daha iyi olur evet katılıyorum aslında ya
|
||
|
||
| evet evet bence de katılsın beyaz showa burdan beyaza sesleniyorum eğer mor ve ötesi oraya katılırsa program çok izlenir |
||
|
||
ya sanki beyaz show'un kalitesi düştü başka programa gitse daha iyi olur evet katılıyorum aslında ya uzun uzun dursunLar.. |
||
|
||
ya mor ve ötesi niye hiç beyaz şova çıkmadı ki acaba beyaz mı davet etmedi yoksa bizimkiler mi istemedi?
|
||