|
||
bencedee lutfen katılsınlarr yoğun ıstek uzerıne
|
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ ÖZEL KONUK OLARAK BEYAZ SHOW'A KATILSIN VE ORADA MİNİ BİR KONSER VERSİNLER... HARİKA OLUR | ||
|
||
mutlaka katılsınlar.onları ççoooookk seviorum
|
||
|
||
bencede ROCK günü yapsınlar onun dışında islenmiyordaa Beyaz
|
||
|
||
| ya oy verme butonuna tıklıyorsun ama bir şey çıkmıyor ki? ben protesto edeceğim beyazı morlar çıkana kadar izlemem programını. zaten hatırla sevgili ile aynı saatteler. oh bahane de oldu hiç izlemem! |
||
|
||
| beyaz show çok güzel bir program ama konuk profili için aynı şeyi söyleyemicem...mor ve ötesi katılsa süper olur..... | ||
|
||
ya evet katılsınlar hem öyle kaliteli bir programa kaliteli kişilikler yakışır zaten beyaz da bu tarz kişileri seçeceğinden katılmalılarrrr.....her zaman seçemiyor amaa bir sefer de adam gibi bir seçim yapmış olur ya
|
||
|
||
| beyz show çok güzel bi de mvö katılırsa muhteşem olur:) | ||
|
||
süpper olur yaa... beyazın programına da MOR VE ÖTESİ gibi gruplar yakışır!
|
||
|
||
ya oy verme butonuna tıklıyorsun ama bir şey çıkmıyor ki? evet aynen bende öyle yapacağım bir Sawyer çıktığında Hatırla Sevgili'nin reklamında izlemiştim. birde MOR VE ÖTESİ'ni çıkarırsa izlerim. ben protesto edeceğim beyazı morlar çıkana kadar izlemem programını. zaten hatırla sevgili ile aynı saatteler. oh bahane de oldu hiç izlemem!
|
||
|
||
| mor ve ötesi beyaza çıkarsa izlenme oranı tavan yapar lütfen çıksınlar onların müziklerini dinlemekte konuşmalarını dinlemekte huzur veriyor insana | ||
|
||
evet katılsın çok güzel olur harika olur ya
|
||
|
||
Ya katılsın süper olur |
||
|
||
inşallah katılırlar biz istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz