|
||
www.pikniktube.com gir ordan bulabilirsin canım.
|
||
|
||
| oy verdim ama arkadaşar daha çok oy lazım |
||
|
||
katılsınlar ;)güzel olur cidden
|
||
|
||
oy da verdik ama hala yüzde 2
|
||
|
||
katılsınlar ;)güzel olur cidden ece ye katılıyorum bence de beyaz çağırmalı artık ![]() |
||
|
||
ya o oylamaya galiba üyeler katılabiliyor ben de oy verip duruyorum ama bir işe yaramıyor
|
||
|
||
ya o oylamaya galiba üyeler katılabiliyor ben de oy verip duruyorum ama bir işe yaramıyor evet bana da öyle geldi.
![]() |
||
|
||
| katılsıııınnnnnnnnnn | ||
|
||
Hatırla Sevgili'den dolayı izleyemiyorum Beyaz Show u ama MoR vE ÖtEsİ katılsa kesin izlerim Umarım katılırlar..
|
||
|
||
kesinlikle katılsınlar ![]() |
||
|
||
34 sayfa boyunca bu konu konuşulmuş..ama sonuç nedir?
|
||
|
||
| Kesinlikle katılsın süper olur!!Bildiğim kadarıyla daha önce katılmadı Ama bi şey sorcam bu yazılanlar sonuç verecek mi ki Beyaz'ın sitesinde kim gelsin diye anket var aylardır oylanıyor belki de daha fazla ama hala kimse gelmedi Neyse gelirler inşallah çok sevinirim |
||
|
||
| ya kaç kere tıkladım bi değişiklik olmuyoo ama çook istiyorum gelmelerini. ne yazık ki gerilerde
|
||
|
||
34 sayfa boyunca bu konu konuşulmuş..ama sonuç nedir? katılıyorum..
![]() |
||
|
||
Arkadaşlar bir dahaki programa kadar herkes her bu siteye girişinde herkes 10 ar oy atarsa belki orta sıralardan kurtulabiliriz.Lütfen arkadaşlar onları Beyaz showda görmeyi çok istiyoruz.Fazla zor birşey değil herkes 2-3 dakikasını ayırıp 10 kere oy ver butonuna basarsa sevinirim.Bari ilk 3 e girelimde Morlarımız hakettiği yerde olsun. Katılıyorum ![]() Çok bişi deil 2-3 dk.cık
|
||