|
||
| ya nerden oy veriyoduk? |
||
|
||
| Tabiki Mor ve Ötesi Beyaz Show'da katılmalı.Bence Beyaz Show'a katılmayı hak eden en iyi grup[ünlü] Mor Ve Ötesi... | ||
|
||
Arkadaşlar üye olmadan oylarımız kabul edilmiyorsa bizde üye oluruz.
|
||
|
||
| Sanırsam yalnızca üyeler oy verebiliyor. çünkü sitede kaç kişiyiz, hepimiz verdik ama hala %2 de.. |
||
|
||
| bencede katılmalı eğer katılırlarsa çok eğlenceli program olur:D | ||
|
||
bencede katılmalı eğer katılırlarsa çok eğlenceli program olur:D kesinlikle çok güzel olur.katılmalarını çoook istiyorum
|
||
|
||
| veriyorum bişe değişmiyo.. üfff... o hepsi midir nedir ya onlar bile daha ön sıralarda ya..
|
||
|
||
ya lütfen katılın ne olur ben beyazıtı çok seviyorum sizide çok ama çok seviyorum sevdigimiz sanatçıları aynı ortamda görmek biz seyircileri çok mutlu eder en büyük hayranlarınızdanım beyaz gerçekten iyi bi şowmen sizi ve bizi gerçekten eylendirir ve yüzümüzde tebessüme neden olabilir sizleri çok seviyorum
|
||
|
||
bende verdim sürekli de veriyorum yaa inşallah geçerli olurr ya liste o kadar saçma kişilerle dolu ki, onlar bile daha üst seviyede anlayamıyorum....bütün herkesin vermesi için msn de de yazalım linki arkadaşlar herkes göndersin daha o kadar kişi gönderdik %2 de...pfff elimizden ne geliyosa yapalım beyaz da anlamıyo ki konuktan bazen çok kaliteli konuklar bazen de bakıyorum abuk subukk....mor ve ötesi katılsın da konuk görsünler
|
||
|
||
Sanırsam yalnızca üyeler oy verebiliyor. evet aslında doğru sanırım çünkü verdikçe yani verdiğimizi sandıkça sadece sayfa yenileniyor....zor bişey değil üye de oluruzz..demokraside çare tükenmiyor çünkü sitede kaç kişiyiz, hepimiz verdik ama hala %2 de..
|
||
|
||
| bişey diyeyim mi o sıralama kesinlikle çok saçma bi kere kenan doğulu programa katıldı.. |
||
|
||
| katılsın hem beyaz şova da ayrı bir renk gelirrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KATILSIN!!!! | ||
|
||
lütfen beyaz sen çağır morlar gelsin lütfen en yakın zamanda
|
||
|
||
| %3 değil şu anda iki dostlarım | ||
|
||
beyaz'ın mor ve ötesi'ni çoktan çağırması gerekirdi yunanlıların şarkıcılarını bile çağırdı nedir bu muamele anlamadım
|
||