|
||
Ya hiçbirşey değişmiyor ki anlamadım:S Bide Mor ve Ötesi bu aralar heryerde Eurovision falan. Ama Beyaz Show..
|
||
|
||
...dün akşam mor ve ötesinin katıldığı program tam bir komediydi beyaz show'a katılırlarsa düşünemiyorum artık
|
||
|
||
| ya herşeyden önce mor ve ötesi eurovision a katıldı bu yüzden o programa çıkması gereken mor ve ötesi grubudur... kimse ısrar etmesin bu böle geçen senelerde böle oldu.. | ||
|
||
| arkadaşlar gel demekle olmaz birşeyler yapmamız lazımki sesimizi duysunlar lütfen siteyi donatalım nuwandanın dediği gibi.. | ||
|
||
| BU ARADA seda sayan geçen sabah söyledi türkücü sevgilisi ile o varmış bu hafta beyaz showda (çocuğu yaşındaki adam için eşim diyor kadın ya)insanları anlamak zor!!!! |
||
|
||
...dün akşam mor ve ötesinin katıldığı program tam bir komediydi beyaz show'a katılırlarsa düşünemiyorum artık aynen. artık beyaz ile birlikte tam koparlar ![]() bizde tv başında koparız.
|
||
|
||
| Bence haftaya çağırcak.. | ||
|
||
Bence haftaya çağırcak.. bu hafta kenanı çağırdı. inş. haftaya çağırır. yoksa hiç izlemem beyazı.
|
||
|
||
ya pikniktube tan oy vermek için üyelik gerekiyo mu ?
|
||
|
||
BU ARADA seda sayan geçen sabah söyledi türkücü sevgilisi ile o varmış bu hafta beyaz showda yaa o kadın yüzünden MOR VE ÖTESİ gidemiyo Beyaz'a. (çocuğu yaşındaki adam için eşim dio kadın ya)insanları anlamak zor!!!!
|
||
|
||
| Mor ve ötesinin Beyaz showa katılması için gelen konukların da seçkin olması gerekio tutupta ismail yk ve mor ve ötesini aynı program içne sokmasınlar çok saçma olur! Seçkin konuklar katılırsa mor ve ötesini beyaz showda görmeyi çok isteriz! | ||
|
||
| Şubatta açılmış bu başlık; şubat, mart, nisan, mayıs 4 ay olmuş yani ve devam ediyor.. |
||
|
||
| yaa arkadaşlar beyaz showa çıkmaları sizin için çok mu önemli ben anlayamıyorum yaa..artı beyaza kızgınım elin yunanlısını getirdi cıkardı bir güzelde dalgasını gectı,fakat mor ve ötesine teklif gitmedi..ben beyaz showa çıkmalarını istemiyorum açıkcası..makina devam etseydi emin olun ocak ayından bu yana en az 5 defa çıkmışlardı.. | ||
|
||
| Mor ve Ötesi'ni Beyaz Show'da görmeyi çok isteriz |
||
|
||
| 27.sindede istanbul parkormanda!! | ||