|
||
Ya bencede mutlaka beyaz showa katılmalı.Niye şimdiye kadar beyaza katılmadı doyoruz ama belkide davet edildiler ama katılmadılar bilemeyiz ki.Gerçi çağırılsalar niye katılmasınla onu da bilmiyorum ama.Bence kesinlkle katılmalı.O hafta beyaz showun reytingleri fırlar,rekor kırar.
|
||
|
||
Çok önceleri gelmişlerdi . . Makinaya mıydı acaba
|
||
|
||
Ya bencede mutlaka beyaz showa katılmalı.Niye şimdiye kadar beyaza katılmadı doyoruz ama belkide davet edildiler ama katılmadılar bilemeyiz ki.Gerçi çağırılsalar niye katılmasınla onu da bilmiyorum ama.Bence kesinlkle katılmalı.O hafta beyaz showun reytingleri fırlar,rekor kırar. bencede reytingi fırlar Beyaz'ın. ama anca Kenan Doğuluyu getiriyor programa. ![]()
|
||
|
||
| Bence bu ay gelecekler..gibime geliyor hala, ama işi büyüttüm ben.. | ||
|
||
| .. bir de birşey dikkatimi çekti beyaz programına çok fazla rock şarkıcı yada grubu çağırmadı en iyi şimdiye dek teoman ve şebnemi çağırmıştı yanılıyor muyum yoksa?? | ||
|
||
.. bi de bişy dikkatimi çekti beyaz programına çok fazla rock şarkıcı yada grubu çağırmadı en iyi şimdiye dek teoman ve şebnemi çağırmıştı yanılıyo muyum yoksa?? evet sana katılıyorum cidden çok rock gurubu çağırmadı ama sanki athena yı çağırmıştı bir ara
|
||
|
||
.. bi de bişy dikkatimi çekti beyaz programına çok fazla rock şarkıcı yada grubu çağırmadı en iyi şimdiye dek teoman ve şebnemi çağırmıştı yanılıyo muyum yoksa?? ewt sana katılıyorum cidden çok rock gurubu çağırmdı ama sanki athena yı çağırmmıştı bi ara.. yani athenayı da çağırmış olabilir... ama demek istediğim her türlü insan çağırdı beyaz ismail yk dan sezen aksu'ya kadar... yeni çıkanları bile çağırdı... bir mor ve ötesi yok malesef... tarkanı her programda çağırıyor yüzsüz yüzsüz... bir rock grubunu doğru düzgün çağırmışlığı yok ... |
||
|
||
| beyaz show bence türkiyenin en iyi proglarından biri.bizim grubumuzda en iyi grup olduğuna göre bence katılsınlar.eminim cok eglenceli olacaktır. | ||
|
||
| ya bencede beyaz showa katılsınlar | ||
|
||
| Bence bu haftaki beyaz şovu arayalım diyelim ki; beyaz haftaya mor ve ötesini çıkar, yetti artık bizi daha fazla uğraştırma lütfen.. o zaman herkesin önünde olduğu için çıkarır bence.. |
||
|
||
| bencede türkiyenin en iyi show programına türkiyenin en iyi rock grupLarından biri oLan mor ve ötesi katılmalı !!! | ||
|
||
Bence bu haftaki beyaz şovu arayalım diyelim ki; beyaz haftaya mor ve ötesini çıkar, yetti artık bizi daha fazla uğraştırma lütfen.. bencede çok güzel bir fikir hadi arayalım bu akşam o zaman herkesin önünde olduğu için çıkarır bence..
|
||
|
||
Bence bu haftaki beyaz şovu arayalım diyelim ki; beyaz haftaya mor ve ötesini çıkar, yetti artık bizi daha fazla uğraştırma lütfen.. bencede çok güzel bir fikir hadi arayalım bu akşam o zaman herkesin önünde olduğu için çıkarır bence.. ![]() bencede yaa benimde akLımdan gecıyordu demek tek basıma degılmışim arayalım ekranlarda gormek istiyoruz morveotesi ni yaa!! |
||
|
||
Bence bu haftaki beyaz şovu arayalım diyelim ki; beyaz haftaya mor ve ötesini çıkar, yetti artık bizi daha fazla uğraştırma lütfen.. o zaman herkesin önünde olduğu için çıkarır bence.. ya hatta pıknıktube ye mor ve otesi beyaz showa! katılsın diye videoo falan koyalım bayaa!! AYAKLANALIM YAAA! yetti artık yani mor ve otesi mi katılmıyor beyaz mı cagırmıyor anlamadım beyaz cagırmama gıbı bır durum olamaz mor ve otesini öven bır konusması olmustu mor ve oteside gıtmem demez çunku gece yarısı beyaz baglayın bana mor ve otesini demişti izleyen oLduysa baglanmıştı harunda gelmeseler baglanmazlardı da bence seseniyorum buraDAN!! lutfen yaa çıkın beyazA! yada çagır lutfen beyazz..!! |
||
|
||
Bence bu haftaki beyaz şovu arayalım diyelim ki; beyaz haftaya mor ve ötesini çıkar, yetti artık bizi daha fazla uğraştırma lütfen.. bencede çok güzel bir fikir hadi arayalım bu akşam o zaman herkesin önünde olduğu için çıkarır bence.. ![]() bencede yaa bnmde akLımdan gecıodu demek tek basıma degılmışim arıyalım ekranlarda gormek istırıoruz morveotesi ni yaa!! |
||