|
||
.. bi de bişy dikkatimi çekti beyaz programına çok fazla rock şarkıcı yada grubu çağırmadı en iyi şimdiye dek teoman ve şebnemi çağırmıştı yanılıyo muyum yoksa?? ewt sana katılıyorum cidden çok rock gurubu çağırmdı ama sanki athena yı çağırmmıştı bi ara.. yani athenayı da çağırmış olabilir... ama demek istediğim her türlü insan çağırdı beyaz ismail yk dan sezen aksu'ya kadar... yeni çıkanları bile çağırdı... bi mor ve ötesi yok malesef... tarkanı her programda çağırıo yüzsüz yüzsüz... bi rock grubunu doğru düzgün çağırmışlığı yok ... ya evet ismail yk yı bıle getırdi yuksek sadakat bıLe çıktı rock grubu diye bır mor ve otesi ekSİK!! |
||
|
||
ya mutlaka arayalım ama kim arıyıcak hem belki bizim israrımıza dayamazmazlar bu akşam atlar gelirler süper olur
|
||
|
||
| Beyaz ın tel ini bilen var mı??? | ||
|
||
bence sadece bir kişi aramasın iki üç kişi arasın ............
|
||
|
||
Beyaz ın tel ini bilen var mı??? ya her programda söylüyolar ama geç olur bağlanamayız ya bilen varsa mutlaka göndersin lütfen
|
||
|
||
Tamam arayalım arkadaşlar..
|
||
|
||
Telefon numarası kolay iş ya..onu hallederim ben ![]() |
||
|
||
ya aramak bişey değil herkes arar da onu düşürmek mevzuuu kenar köşe programları bile düşürmek zor oluyor bazen...hadi düşürdün diyelim bir de yayına almama gibi bir olanakları var.yani öyle morveotesifan'dan 2-3 kişinin konuşacağını düşünmeyin.eğer şans güler de biriniz bağlanıranız bence burdan güzel bir metin yazın:) herkesin fikri olan ciddi bir şey olsun.onu okusun yayında katılan kişi morveötesifan adına
|
||
|
||
| Ben beyaz showa tam 3 kere denk getirmiştim..olmayacak iş değil.. |
||
|
||
arayın bencede özledim morlarımı
|
||
|
||
arayın arayın yoksa bu beyazın çağıracağı falan yok..
|
||
|
||
ya evet napıp edeip morlarımızı beyaz a çağırttıralım.aramak gerçekten iyi olur... ![]() nolur gelsinleeeeerr
|
||
|
||
yaa aslında bu aksam arayalım MOR VE ÖTESİİİİ sizi programda görmek istiyoruz diye bağıralım. beyaz'da görsün gününü. nassı fikir ama
|
||
|
||
| bu akşam beyaz show var vakit kaybetmeden arayın kanımca | ||
|
||
kimler arıyor .............
|
||